ok,ok-tyko bez awantur mi tu proszę Zaproszę w ramach doradztwa
Oczywiście czas mi uciekł między palcami i nie przesadziłam ani grudników ani amarylisów ale za to mam pomysła gdzie jeszcze mogę kwiatki poustawiać
Na razie moje grudniczki i zakupione dyńki..., tych małych muszę jeszcze dokupić kilka
Jeszcze mam jedną szeflerkę, która w ubiegłym roku była dużym okazałym kwiatem, a przy przeprowadzce kierowcy mi wymrozili wszystko co się dało-dałam jednak bidulce szanse, ucinając ją prawie przy samej ziemi i popatrzcie....
Ten w czerwonym kubeczku to raczej wielkanocnik ;)
Grudnik natomiast pięknie zaczął kwitnąć. Teraz go za bardzo nie ruszaj, bo zrzuci Ci pąki, a szkoda..
Fajny pomysł z dyniami.
Świetny pomysł na jesienną dekorację domu.
Ja niedawno myślałam o ustawieniu takiego kosza z dyniami ozdobnymi na blacie w kuchni, ale to miejsce zostało
zajęte przez kwitnące begonie. Wciąż jednak myślę, że fajnie by to u mnie wygladało. Trzeba będzie to przemyślec.
Lideczko on był cały w pączusiach, ale 3/4 odpadło-myślisz żeby z przesadzeniem zaczekać aż przekwitnie? Tylko pytanie, czy w ogóle pączki pootwiera Elu do domu to też faina dekoracja-ja mam w kuchni kosz ze sztucznymi owocami
tylko ja urządzając kuchnię specjalnie zrobiłam miejsce na taki kosz, a owoce dostałam na gwiazdkę część od rodziców część od mojej siostry Kasiu senk ju
Patrycja ma mi dzisiaj wysłać szczepkę swojego eszka ale się cieszę, bo jej wygląda zupełnie innaczej niż mój. Lubię te kwiaty, bo nie są upierdliwe
Lidziu tak też chyba zrobię. Poniżej _aeschynantus_ dla Ciebie Pati czekam z wytęsknieniem. Dzięki
Dzisiaj rano mini storczyk otworzył oko także kolejna kwitnąca niespodzianka-czyli dla mnie EUFORIA Nie zdążyłam jednak pstryknąć fotki, bo zazwyczaj o poranku jest dziki pęd i walka z umykającym czasem...no ale jak się śpi do oporu, to później tak jest
Udało mi się tylko jedną gałązkę uszczknąć, bo na pozostałych są kwiatuchy. To młody okaz więc jeszcze się tak nie rozgałęził
Teraz tylko żeby korzonki wypuścił ;:96