Loki, Stachu dzięki.

zabrakło jeszcze troszkę kompostu
Genia

albo ostrość nie taka, albo obraz jakby rozmyty. Sam w tym roku robiłem swoim kilkukrotnie fotki i zawsze je kasowałem.
 albo ostrość nie taka, albo obraz jakby rozmyty. Sam w tym roku robiłem swoim kilkukrotnie fotki i zawsze je kasowałem.
 żeby irysy o tej porze kwitły,pierwszy raz widze.Liliowiec cudny,wszystkie kwiaty masz zjawiskowe
 żeby irysy o tej porze kwitły,pierwszy raz widze.Liliowiec cudny,wszystkie kwiaty masz zjawiskowe 

I wcale Ci się nie dziwię, jest pięknae-genia pisze:Mnie najbardziej podoba się ta róża.

Geniu kochana moja, ja naprawdę nie chwalę ich dlatego, żeby wysępiće-genia pisze:Agnieszko jak dobrze przezimują to wiosną wyślę Ci sadzonki , są zdrowe a do tego pięknie się rozkrzewiają
 Są po prostu tak piękne, ze nie sposób się nimi nie zachwycać....szczególnie takiej zakochanej w nich osobie jak ja. A jeszcze przy tym,  moje łysieją i taki widok jak u Ciebie...ogromnych, gęstych , zdrowych kęp powoduję, ze wciąż do Ciebie wracam i się nimi zachwycam
  Są po prostu tak piękne, ze nie sposób się nimi nie zachwycać....szczególnie takiej zakochanej w nich osobie jak ja. A jeszcze przy tym,  moje łysieją i taki widok jak u Ciebie...ogromnych, gęstych , zdrowych kęp powoduję, ze wciąż do Ciebie wracam i się nimi zachwycam   

Moje niestety podziały się gdzieś w tym sezonie
 Moje niestety podziały się gdzieś w tym sezonie  
  chyba nie będą u mnie rosły
 chyba nie będą u mnie rosły