Moje domowe i balkonowe

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje domowe i balkonowe

Post »

Wiktorio Piękne jesienne zdjęcia A kwiatuszek niech Ci pięknie kwitnie
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Piękne zdjęcia jesieni skąpanej w słoneczku:)
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Piękne zdjęcia jesieni skąpanej w słoneczku:)
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wiktorio śliczne jesienne widoczki ;:63
I chirita niedługo ucieszy kwiatuszkami. :D A jej domek- cudny, bo na nim jedno z moich niezaspokojnych chciejstw,
Peperomka, której wciąż brakuje mi w kolekcji. ;:223 Chciałabym miec chociaż taką doniczkę. ;:224 :;230
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nowiko, Rapunzel, Lidko, Filigranowa, Elciu - dziękuję ;:196 .
Jesień w ogrodzie naprzeciw mojego balkonu w rzeczywistości ma żywsze barwy - niestety na zdjęciu są nieco przytłumione :) .
Bardzo się cieszę, że spodobała się Wam doniczka. Wiele osób ma dostęp do tanich doniczek w tanich sklepach. Ja nie mam w okolicy sklepu z takim asortymentem, więc czasem zaglądam na niedzielny targ, gdzie można kupić prawie wszystko. Czasem zdarzają się również doniczki: używane, lub z wystawek, albo z różnych super promocji w zachodnich sklepach :D . Razem z tą "trafiłam" małą doniczkę do bonsai jeszcze z naklejoną ceną 0,50 euro :) .
Rapunzel - mi czasem się śni, że znów piszę maturę, tak zupełnie z biegu, bez przygotowania i powtórzenia materiału :) . To dopiero jest koszmar :wink: .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny POBUDKA !! Nie śpimy do zimy jeszcze daleko !! Śnić o kwiatkach i nie tylko będziemy zimą !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja nie śpię - obudził mnie listonosz :twisted: z paczuszkami kwiatkowymi :) .
No, to się pochwalę, co dostałam :) . od Anety (anetta) takie oto śliczne fikuski i listek fiołka Playfull Spectrum sport. Aż mam tremę, bo to moje pierwsze podejście do ukorzeniania fiołków :) :
Obrazek
Druga paczuszka jest od Arlety. Jestem pełna podziwu, jak w tym pudełku zmieściło się tyle roślin :shock: :) :
Obrazek Obrazek Obrazek
Dziękuję Wam bardzo ;:196 .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

No piękności dostałaś niech Ci szybko korzonki puszczają !!!
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Śliczna zawartośc obu paczuszek. ;:138 Życzę szybkich korzonków i zdrowego wzrostu. ;:108
U mnie na ryneczku też ostatnio pojawili się panowie z takimi różnymi "duperelami", pewnie w większości z Niemiec.
Można u nich wypatrzec sporo ciekawych osłonek za dosłowne grosze. :D
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Paczuchy superowe :tan szybkich korzonków dla maleństw...
wrócę do poprzednich zdjęć:
Piękna Chirita i doniczka... malinki mniam...
widok na ogród sąsiadów przyjemny... jesienią istna feria barw :tan
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

kurka no! ja nie wiem jak to ja siedząc codziennie na FO przegapiam czasem niektóre wątki i potem mam czytania i czytania ;:223 przepraszam, zagapiłam się, ale już jestem ;:196

słoiczek w szafie? ;:224
Wiktoria_W pisze: Mniodkowa - przypomniało mi się, jak przesadzałam u siostry eszka. Ponieważ był po kilku upadkach, nieco gałązki mu się nadłamały. Ucięłam je i wsadziłam do wody z zamiarem, że zabiorę je do domu. Jednak siostra spojrzała na mnie złym wzrokiem :wink: , więc zostawiłam jej te szczepki. Ostatnio zapytałam, czy wypuściły korzonki, a ona na to "Zapomniałam o nich. Myślisz, że przeżyły 1,5 miesiąca bez wody?". Pewnie nie przetrwały, bo nie wróciła do tematu

Nie wiem jak Ty ale ja to pewnie wtedy wyglądałabym tak: :twisted:
Anjja pisze:Zaciemnienie też pomaga w rozroście korzonków ;:108

serio? :shock: bo ja od 2 dni sobie czytam w necie na temat niektórych roślinek i co chwila to piszą, że na jasny parapet szczepki stawiać.. to ja już zupełnie nie wiem ;:14
Anjja pisze:Jakie przetwory tym razem robisz... ja mam ochotę na małe ostre papryczki nadziewane fetą... fetę i oliwę już kupiłam... ale papryczek nie mogę spotkać :(

Ania lubimy to samo ;:108 takie kupuję co jakiś czas w Kauflandzie ;:224 a potrafisz takie robić? u mnie papryczek pełno, jakim cudem u Ciebie nie ma? :shock: można je tak zrobić "na zapas"?
Wiktoria_W pisze: Ze słoikowych robiłam pesto i czerwoną kapustę,

to ja - "puk puk" proszę przepisy ;:180
rapunzel pisze:Pomijam już sny, kiedy to znalazłam się w szkole w piżamie, ale to podobno śni się ludziom dość często

ups.. mi ani razu... jeszcze ;:224

Mam tu też ;:138 dla chirity i jej domkowi, podoba mi się ;:108
i bardzo ładne nowe nabytki posiadasz - koniecznie pokaż w domkach ;:108

no, to nadrobiłam, trochę się nagadałam, teraz do pracy wracam ;:224
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga mnie nie chodziło o zaciemnienie całej roślinki... tylko np. szklanki w której stoją badylki :wink:

O ja w Kauflandzie też je kupuje na wagę :tan tylko ta cena ;:223 przez nią sobie tłumaczę że nie smakują mi tak bardzo :( :?
Do Suwałk to po papryczkę nie pojadę, ale jak chcesz podeśle Ci przepis :wink:
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

No może być i letko ciężka paczka jak zechcę Ci wysłać i może się to mało opłacić ;:223
przepis chcę chcę chcę! :tan baaardzo proszę ;:167 ja w ostatniej gazetce Kauflandowej widziałam promocję ;:224 10zł przeceny na kilogramie ;:108 do środy ważna... oj... do jutra! a ja nie byłam ;:71 w tym tyg przez tą chorobę... muszę nadrobić ;:108
A z tymi korzonkami to uf, czyli jak wstawiam np do pojemniczka po śmietanie to chyba jeszcze ujdzie...? zawsze to ciemniej niż w słoiku...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To co by Wiktorii nie zaśmiecać wysyłam PW :)
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Domimika
500p
500p
Od: 20 kwie 2011, o 16:37

Post »

Piękna chirita w pięknym domku ;:138 A ile ładnych nowości, ho ho. Wszyscy tak o snach, a mi się śniło dziś, że mi mama te listki fiołów co właśnie ukorzeniam porozsadzała i do swojego pokoju zabrała! Wściekła byłam niesamowicie, ale takie głupie sny to u mnie codzienność :) A raczej "conocność" :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”