Dzionki zapowiadaja jeszcze calkiem calkiem, moze sie jeszcze troszke podtucza, ale boje sie o przymrozki, zaszkodza?
  Dzionki zapowiadaja jeszcze calkiem calkiem, moze sie jeszcze troszke podtucza, ale boje sie o przymrozki, zaszkodza?

. Czysty zysk
 . Czysty zysk

i por. Cukinia wygląda jakby odżyła, ma mnóstwo małych cukini, co mnie bardzo cieszy
  i por. Cukinia wygląda jakby odżyła, ma mnóstwo małych cukini, co mnie bardzo cieszy   .
 . .
 .

u mnie rośnie sobie czarna rzepa, sałata,rzodkiewka ,jeszcze ostra papryka(zaliczyła falstart),dynia atlanik(ciekawa jestem jak ja ją  wytargam z działki
 u mnie rośnie sobie czarna rzepa, sałata,rzodkiewka ,jeszcze ostra papryka(zaliczyła falstart),dynia atlanik(ciekawa jestem jak ja ją  wytargam z działki  ),dynie piżmowe, no jeszcze pomidory. Jutro część z tego towarzystwa zbiorę ,bo chcę już kopać ....i sadzić czosnek.To już koniec sezonu...
),dynie piżmowe, no jeszcze pomidory. Jutro część z tego towarzystwa zbiorę ,bo chcę już kopać ....i sadzić czosnek.To już koniec sezonu...  ale zleciało
 ale zleciało