Inca Puzzle

All American Magic

NN od Ismeny

Ellaa pisze: To ten:
Eluś- bardzo dziękuję Ci że w ogóle prowadzisz ten wątek - bardzo lubię tu zaglądać.
Witaminy na zimę w spiżarce wyglądają bardzo zachęcająco - aż ślinka cieknie![]()
Do mojej kolekcji z pewnością trafi wspomniana przez Ciebie biała 'Gentle Shepherd'
![]()
'Inca Puzzle' też chyba u mnie zagości.
Co do swojego wątku - może za rok - dwa zdecyduję się swój wątek założyć - na razie jednak niewiele mam do pokazania wszystko jest maluśkie.
Ale - już czuj się ZAPROSZONA!![]()
Pozdrawiam
Grażynko - czuj się zaproszona na słodkości z witaminkamigrazynarosa22 pisze:Witaj Elu-susza u Ciebie jak i u nas....dzis oplewiłam troszkę ale ciężko szło a teraz cały czas woda się leje....czas posadzic cebulki a tu tak sucho,może jutro jak nasiąknie....ale co za wodę zapłacę to tylko ja wiem![]()
A na dżemik się wpraszam....mniammmm
Kasiu dziękuję za zaproszenie do Twojego ogrodu, zjawię się w nim jak tylko dasz mi znać, ale dlaczego chcesz tak długo czekać z założeniem wątku....niektórzy pokazują od początku jak powstaje ich ogród, od podstaw, i bardzo fajnie się ogląda taką metamorfozę.Jasminodies pisze:Eluś- bardzo dziękuję Ci że w ogóle prowadzisz ten wątek - bardzo lubię tu zaglądać.
Co do swojego wątku - może za rok - dwa zdecyduję się swój wątek założyć - na razie jednak niewiele mam do pokazania wszystko jest maluśkie.
Ale - już czuj się ZAPROSZONA!Pozdrawiam
Agnieszko zima już niedługo, a w zimowe wieczory takie smakołyki smakują wybornie....AGNESS pisze:Elu widzę, ze prace u Ciebie na całegoi w ogródku i w kuchni
Ja też uwielbiam zamykać smaki i zapachy lata w słoiczkach
Teraz u mnie przyszedł czas na winogronka.....robię soczki
![]()
Cudne liliowce pokazujesz.....Inca Puzzle bajeczny.....chociaż i pozostałym nic nie brakuje
klio - fajnie, że Ci się podoba moja rabatkaklio pisze:Rabatka pierwsza klasa, a ja nie mogę wyjść z podziwu nad ziemią z Twojego ogrodu. U mnie wyschnięta glina przypomina spękaną skałę i prosi o deszcz. Niewiele mogę zdziałać konewką.
Aguś - staram się, staram, żeby rośliny ciekawie się komponowały....a jak coś mi nie będzie pasowało, bo to różnie bywa, to przesadzę w inne miejsceAGNESS pisze:Eluś powstała piękna nowa rabataPiesek musi być bardzo ułożony, jeśli wie, że nie można wejść na rabatkę i respektuje ten zakaz
No cóż sorki że nieczytelnie byłoEllaa pisze: Eluś piszesz tak zawile, że nie wiem o jakie to 'brzydale' Ci chodzi![]()
![]()