Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja mam bardzo dużo ptaków w okolicy i niestety lubią obrywać sasanki,prymulki i trawki. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magduś, dziękuję
a moje włości pokażę jak tylko zaczną kwitnąć wiosenne kwiatki. Na razie nie ma jeszcze się czym chwalić, z 30 arów mam zagospodarowany malutki skrawek i to bardziej jako 'poletko doświadczalne' niż docelową rabatkę.. no ale wszystko w swoim czasie 8)

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu,ja też zaczynałam moją przygodę po omacku.Potem ciągłe przesadzanie, dosadzanie ale przynajmniej jest ruch w interesie
Następnie to już tylko przychodzi nam się cieszyć lub płakać jak coś do
odchodzi.Powiem ci że jestem wtedy bardzo wściekła i jakoś nie mogę się oswoić z tym że czasem coś się nie zaaklimatyzuje u mnie.Ale często ponawiam próbę,tak jak z trawą pampasową i kilkoma innymi roślinami.Pozdrowionka.Magda
Czekam na twoje fotki

Czekam na twoje fotki
Pozdrawiam Magda 

-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Dorciu nie nerwuj się , bo jeszcze zdążysz . Pogoda jest jaka jest i wcale nie jest ciepło . Wrzosom nic się nie stanie , ja kiedyś je przycinałam , a teraz katar chce mi nos rozwalić .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
A ja kupiłam w doniczce już większego , ale mi wyrósł wielki i nie wiem czy powinnam go podcinać ?
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Haniu,masz piękny ogród i czy tego chcesz czy nie to ja będę u ciebie częstym gościem.Z ręką na sercu podoba mi się tam dosłownie wszystko.To taki ogród w moim stylu.
Jaskry są wieloletnie ale na opakowaniu pisze żeby na zimę osłaniać je torfem,liśćmi lub czymś w tym rodzaju.
Pozdrawiam.Magda
Dorotko,ja wiem że ty się męczysz gdy nie możesz jechać na działkę ale zdrowie jest najważniejsze.Zapewniam cię że wszystko zdążysz zrobić.Dziś był piękny dzień w Olkuszu.Słonecznie,cieplutko szkoda tylko że widziałam to wszystko tylko w drodze do pracy.W niedzielę mam mieć wolne, więc jeśli tylko pogoda dopisze to obiecałam sobie że pójdę na spacer
Zosieńko,może ty przemówisz do Dorotki
Zosieńko w sprawie wyrośniętego jaskra nie jestem w stanie ci pomóc,może ktoś inny ci poradzi.
Marku,pewnie jaskry teraz pojawią się na nowo.
Jaskry są wieloletnie ale na opakowaniu pisze żeby na zimę osłaniać je torfem,liśćmi lub czymś w tym rodzaju.
Pozdrawiam.Magda
Dorotko,ja wiem że ty się męczysz gdy nie możesz jechać na działkę ale zdrowie jest najważniejsze.Zapewniam cię że wszystko zdążysz zrobić.Dziś był piękny dzień w Olkuszu.Słonecznie,cieplutko szkoda tylko że widziałam to wszystko tylko w drodze do pracy.W niedzielę mam mieć wolne, więc jeśli tylko pogoda dopisze to obiecałam sobie że pójdę na spacer

Zosieńko,może ty przemówisz do Dorotki

Zosieńko w sprawie wyrośniętego jaskra nie jestem w stanie ci pomóc,może ktoś inny ci poradzi.
Marku,pewnie jaskry teraz pojawią się na nowo.
Pozdrawiam Magda 

- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 500p
-
- 500p