Bardzo wam dziękuję za tak liczne komentarze. Ja mam takie wrażenie, że większość moich roślinek to takie wiechcie nie warte pokazywania więc i fotek u mnie mniej.
Aga aichryson ogólnie to ciekawa roślinka, a najbardziej w dotyku, bo ma delikatne i mięciutkie listeczki.
Lidziu ja mam z bluszczem podobny problem. Najlepiej zawinąć dookoła doniczki i po kłopocie.
Krysiu pewnie, że piękne są wzrosty i kwitnienia naszych roślinek i wszyscy to kochamy.
Agnieszko dziękuję. Mam nadzieję, że uda mi się z belcią.
Henryku za oknem jeszcze lato więc i u mnie na parapetach jeszcze letnio.
Elu 
No ja wiem przecież, że begonie to drugie obok dracenek ukochane roślinki.
Adamie dziękuję.
Beatko nie gniewam się. Dla mnie to bez większego znaczenia, czy fiołek jest odmianowy, czy nie. Chciałam wiedzieć po prostu gdyby ktoś pytał i aby podpisać fotkę. Bilbergia chyba napatrzyła się na twoją i też postanowiła zakwitnąć.
Justynko dziękuję. Fiołeczek spodobał się m0ojemu M.
Arletko obyś miała rację kochana. Czytałam, że bella dość szybko rośnie, ale czy u mnie zechce?
Adaśku a jaki tam ze mnie brzdąc.?

Skąd ci się wzięło takie określenie?
Krysiu wystarczy, że będzie przyrastała jednym listkiem raz na jakiś czas. A przede wszystkim to wystarczy jak nie będzie zdychać.
Kochani taka piękna pogoda dziś na dworze, że aż mnie skręca, że muszę siedzieć w pracy. ]
Życzę wam miłego dnia i kto może niech korzysta ze słońca w ogrodowych porządkach lub przy przesadzaniu roślinek.
A dla wszystkich pracujących w tej chwili
Miłego dnia.