@ Szamanka ? Wiem, wiem? Ja też sam często zaglądam do zaprzyjaźnionych wątków, nic nie pisząc. Myślę, że moje marudzenie wynikało z tego, że wcześniej tego wieczoru przyswoiłem coś koło litra wina, ROTFL!!!
A co do pogody ? u mnie na razie lato pełną gębą (takie, jakiego ni cholery nie było podczas kalendarzowego lata). Do 27°C w dzień, po 15°C w nocy.
@ Bystrzanka ? Ja bym jeszcze się ucieszył jakby drugi zimowit (w kolorze białym) pokazał się nad ziemią. :-P Bo fioletowy kwitnie już dwoma kwiatami i wypuszcza dwa następne.
@ E-Genia ? A bo one powinny kwitnąć późną wiosną czy wczesnym latem. Sęk w tym, że te posiane wczesną wiosną cholera mi wzięła (z trzema wyjątkami). To, co kwitnie mi teraz i czego fotki wklejam to maki lekarskie wysiane w połowie czerwca w ramach aktu desperacji. ;-) Jak widać opłacił się ten akt.
@ Kogra ? Wszystko po kolei. Na razie spełniłem Twoją poprzednią prośbę i wkleiłem w wątku o ogrodach botanicznych małą fotorelację z paryskiego ogrodu botanicznego, ze szczególnym naciskiem na egzotycznych przedstawicieli rodziny powojowatych ?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 3#p2525183
@ AgaNet ? Może w weekend będę miał trochę czasu, żeby porobić ogólne fotki. Bo na razie to urwanie kapelusza mam... I sam jestem niezbyt z tego zadowolony, bo uwielbiam robić fotki swojego balkonu ? nawet jeśli tutaj wklejam tylko maleńki ich ułamek.
Pozdrawiam!
LOKI