JoluSzkoda, szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie , mój kolega mieszka na podkarpaciu (więc troche wspólnego mamy ze sobą)he
Dziękuje i POzdrawiam Agnieszkojuż myślalam że sie pomyliłam z tą nazwą ale jednak trafiłam, bo ciągle wydaje mi sie że to chryzantemy i dlatego jakoś nie byłam pewna
Coraz ciekawiej u Ciebie, ładna ta lilia trąbkowa, bardzo fajne roślinki zakupiłaś, oj będzie się działo.
Super zdjęcia z widokami z tą tęczą i deserkiem i kompotem, ale najfajniejsze z Tequilą (chyba nie przekręciłam imienia) w błocie, wymizgaj ją ode mnie.
Ilona Dziekuje ze zajrzalas do mnie,TeQila wzmizgana od ciebie, choc trudno bylo bo gryzie po rekach. no coz taka rasa + ADHD
-------------------------------------------------------------------------------------
Tulipany wsadzone, wszystkie 21 cebulek az szpadelek mi sie wygiął.....
Witajcie miałam dzisiaj pewną przygodę heh nie uwierzycie, od zawsze chciałam mieć trzmieline pospolitą, nie wiem dlaczego może za te ładne różowe owoce, kiedyś w podstawówce robili z tego różance a ja nigdy nie miałam tego drzewka, a dziś ni stąd ni zowąd moja starsza siostra pokazała mi gdzie rośnie cały czas rosła za stodoła u mnie przez tyle lat (a jest już sporym drzewem)a ja dopiero teraz he niezle jutro zrobie zdj
amatorko liczny ogród, duzo juz pracy włożyłas. Pomysły są super, na pewno cos odgapię Roślinki pieknie sie już rozrosły, mam nadzieję, że u mnie na wiosnę też będzie kolorowo, bo na razie to szaro i buro
dziękuję wam wszystkim że mnie odwiedzacie, mówicie miłe słowa i pomagacie w różnych sytuacjach
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolejne zakupki z biedronki tyle że nie do ogrodu tylko do pokoju :)Za oknem już jesien, zimno i szaro wiec trzeba troche oczy nacieszyć kolorami
Bedę musiała przesadzić do większej doniczki bo ta za mała Pozdrawiam