Ogród Dorbie
- Agnieszka83
- 200p
- Od: 8 maja 2010, o 17:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Dorbie
Jestem zachwycona, ogród masz przepiękny, a wrzosowisko, pieknie przemyslane, świetna kompozycja:)
Dzięki wielkieAgnieszka83 pisze:Jestem zachwycona, ogród masz przepiękny, a wrzosowisko, pieknie przemyslane, świetna kompozycja:)

Czekam aż urośnie

Posadziłam klon Fassen Black

posadzilam po raz 3ci miskanta Africa - do trzech razy sztuka

zakwitl clematis MultiBlue - jakis fioletowy jest

posadzilam po raz 3ci miskanta Africa - do trzech razy sztuka
zakwitl clematis MultiBlue - jakis fioletowy jest
Ups... Byłam kiedyś i zgubiłam watek... Teraz nie zgubię 

Cześć Siberia, zapraszam. Też u Ciebie byłam i watek zgubiłam. wrócęSiberia pisze:Ups... Byłam kiedyś i zgubiłam watek... Teraz nie zgubię

Mój ogród tęskni...
Nie miałam dla niego czasu, dzieci zaczęły zajęcia popoludniami, weekend był wyjazdowy - Chrzciny - piękna pogoda w Pasymiu, ach, dziś paada od nocy. Trzeba by było uprzątnąc co nieco - bydleje wyciąć przekwitnięte kwiaty, róże tez, może jutro po południu. w środę mają zacząć robić elewację
Nie miałam dla niego czasu, dzieci zaczęły zajęcia popoludniami, weekend był wyjazdowy - Chrzciny - piękna pogoda w Pasymiu, ach, dziś paada od nocy. Trzeba by było uprzątnąc co nieco - bydleje wyciąć przekwitnięte kwiaty, róże tez, może jutro po południu. w środę mają zacząć robić elewację

- Ignis05
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Dorotko,
już od jutra ma być ładniejsza , bardziej ogrodowa pogoda.
Czasami to i dobrze, że popada, ogród podleje, a my możemy bez żalu, że nie w ogrodzie, zrobić coś w domu.

Czasami to i dobrze, że popada, ogród podleje, a my możemy bez żalu, że nie w ogrodzie, zrobić coś w domu.

- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam nadzieję, że ta ładna pogoda będzie już jutro, bo mam ambitne plany! ;)
Też coś planujesz?
Też coś planujesz?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Mam kilka clematisów do posadzenia, przyszły kurierem w środę
Dziś je rozpakowałam.
Powinnam zlikwidować warzywniak, poobcinac przekwitnięte łodygi budlei, bo one kwitna do konca pażdziernika, a u mnie same suche, róze też. Dwa weekendy mialam zajęte, nawet nie pralam, dzieci krzyczą, że nie mają co na siebie włozyć

Powinnam zlikwidować warzywniak, poobcinac przekwitnięte łodygi budlei, bo one kwitna do konca pażdziernika, a u mnie same suche, róze też. Dwa weekendy mialam zajęte, nawet nie pralam, dzieci krzyczą, że nie mają co na siebie włozyć

- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ho ho, to jeszcze bardziej pracowicie, niż ja! ;)
bo ja tylko ogród zaplanowałam, za to niestety porządkowania coraz więcej, suche liście dębu, które trzeba wybierać, nie mówiąc już o żołędziach na trawniku. Do tego grabienia chyba muszę zaangażować jakąś silę bardziej fizyczną, bo dziś się trochę zmęczyłam...
bo ja tylko ogród zaplanowałam, za to niestety porządkowania coraz więcej, suche liście dębu, które trzeba wybierać, nie mówiąc już o żołędziach na trawniku. Do tego grabienia chyba muszę zaangażować jakąś silę bardziej fizyczną, bo dziś się trochę zmęczyłam...

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Ignis05
No ładnie dziewczynki, zamiast w ogrodzie wypoczywać, to Wy coraz bardziej umęczone
A tak poważnie Dorotko
, to jakie i skąd zamawiałaś te clematisy ? Właściwie to nie wiem , po co się pytam
Przecież mam jeszcze dwa do posadzenie

A tak poważnie Dorotko

Fajna szkółka ze Starogardu Wędrowscy, maja stronke na allegro pod nickiem clara, ale tez na stronie http://www.clematisy.pl
- Ignis05
Dorotko,
kiedyś o nich czytałam i oglądałam ich stronkę. Ale wtedy nie sprzedawali w detalu.
Miłego weekendu (i zrób wreszcie to pranie
) 

Miłego weekendu (i zrób wreszcie to pranie

Pranie zrobione x2
Leczo zrobione, pomidorki znowu sie suszą w piekarniku, suche pranie czeka na praasowanie, a w ogrodzie tylle roboty!!! Ale jak wyjdę do ogrodu to już nic w domu nie zrobię