wrzuciłam kilka zdjęć a teraz muszę jeszcze podziękować za odwiedziny

już jestem i z przyjemnością odwiedzę Wasze ogrody a mam troche zaległości

Margo2, artam, patkaza, jola z izer, Carlos9, jacław, Ulcia, AniaDS, gosia07, elsi, jola1, Tamaryszek, ulakonie, Fragola, zwkwiat, drozd, 111agnieszka, Tajka, kania, Pamelka, AniaDS dziękuje Wam bardzo
pewnie nikt na te dawne odpowiedzi nie czeka ale jednak klika zostawię
artam - barbula właśnie teraz pięknie kwitnie, dziwię się że Tobie aż dwie zmarzły ale z pewnością to były jakieś super odmiany

może bardziej wrażliwe, moja jest z żółtymi liśćmi a teraz kupiłam jeszcze jedną, lepiej sadzić je daleko od miejsca gdzie się siedzi bo są bardzo oblegane przez pszczoły, może ule postawię
Tamaryszek - maczki kalifornijskie kwitną całe lato aż do mrozów, lubią słoneczną wystawę, same się rozsiewają, bardzo je polubiłam, w tym roku odkryłam że pięknie wyglądają z różą niestety nn o tym samym pomarańczowym odcieniu
zwkwiat - musze Cię rozczarować bo tytułowe lawendy nie były w tym roku okazałe, bardzo ucierpiały przy przesadzaniu, coś mnie podkusiło

Igła Kleopatry jest kapryśna i trzeba jej to wybaczyć bo jak już zakwitnie to cieszy oko, może kup jeszcze inne, ja mam trzy odmiany, jedna z nich jeszcze nie kwitła wcale i wypuszcza kazdego roku tylko kilka listków, a dwie pozostałe już sie rozrosły i ładnie kwitną, spróbuj jeszcze raz
nowe zdjęcia w niedzielę