Moja wielka improwizacja Fleur 78 - cz.2/2008/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Niesamowite!!!! Bogu dzięki, że nic mu się nie stało ! A może trzeba zrobić jakieś prowizoryczne ogrodzenie... :?
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Alutka, w tej chwili, to nawet nie ma jak. Na brzegach rosną zwisające olbrzymie iglaki, nawet ja tam nie wchodzę. A ten czort gonił Szaraka, kot przeskoczył w bok, na garaż sąsiada a Agat nie dał rady i spadł. Iglaki trochę wyhamowały chyba upadek, bo byłoby niewesoło.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Mimo, że nic mu się nie stało, myślę że dobrze sobie zapamięta tę przygodę i w przyszłości na garażu będzie uważał!
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Alutka spójrz do mojego wątku - właśnie przeczytałam i napisałam o nowym sposobie sadzenia cebulowych.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Już biegnę, Grażynko!

Dlaczego ja nie dostaję żadnych powiadomień????!!! Co się stało? A czy Wy dostajecie?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ja dostaję - może Alutka to chwilowy problem. Admin coś pisał o zbieżności przy banowaniu. Poczekaj dwa dni a jak dalej tak będzie to daj znać Adminowi.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Może masz rację, Grażynko. Wkurza mnie to, bo już się zaczynam gubić, tym bardziej, ze trwa to już od kilku ładnych dni, bo odkąd pokasowałam stare powiadomienia, nic nowego się nie pojawia... Nie wiem nawet, kiedy coś przyjdzie na P.W., albo ktoś się odezwie w moim wątku... więc wszystko stale kontroluję! :?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jeśli to trwa od dłuższego czasu, to powiadom Admina - on z pewnością sprawdzi co się dzieje i Ci odpisze.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Masz rację, Grażynko. Zaraz go powiadomię! :roll: :D
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Alu,

powiem Ci, że paluszek ma sie już lepiej .. zsinienie schodzi, opuchlizna też, ale mąż mnie straszy, że grozi mi zejście paznokcia - buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... coż zrobić. Emma - tak niewinnie brzmiące kobiece imię a takie podłe wietrzysko .. :evil: - siły natury zdecydowanie górują nad człowiekiem. ;)
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
bajka
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 4 mar 2008, o 14:21

Witam Cię Kwiatuszku i Twoich ogrodowych Gości

Post »

Jestem tu pierwszy raz i na pewno nie ostatni :D Zamiast pracować to czytam i oglądam i czytam... a papiery na biurku rosną... i rosną... Czy to pierwszy objaw "uzależnienia"? :twisted:
Juz chyba wszystkie słowa podziwu i uznania zostały napisane więc nie bedę się powtarzać, zresztą co bym nie napisała i tak będzie za mało. Pozwolę sobie często do Ciebie zaglądać i pytać jeśli pozwolisz, ponieważ moja wiedza na temat roślinek jest jeszcze baaaardzo skromna...

Słoneczne pozdrowienia
"Jak nie możesz dojść do siebie... to przyjdź do mnie :) "
Bajkowe Cudeńka
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Lucynko, cieszę się, że paluszek ma się lepiej! Paznokieć nigdy mi jeszcze nie schodził, ale znam takich, którym schodził i ... przeżyli... :D :D :D A straszyć się nie daj! ;:78 ;:112

Bajeczko, to może być rzeczywiście pierwszy objaw uzależnienia... ale nic się nie przejmuj, jest to bez wątpienia jeden z mniej szkodliwych nałogów, a może być wręcz dobroczynny! (dla Ciebie pośrednio, a dla Twoich roślinek- bezpośrednio!) A zaglądać tu możesz tak często, jak tylko dusza zapragnie! Będzie mi bardzo miło! A jak będzie cieplej, będzie można przysiadać na huśtawce i wąchać róże... ;:136
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Alu - ja sie straszyć nie daję - silna baba ze mnie ;) nie tak łatwo mnie pokonać ;)
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
andriu53
1000p
1000p
Od: 6 maja 2007, o 10:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fleur 78 pisze:Madziu, Grażynko, ja nie mam im za złe, że kopią! Tyle że, jeśli im się tak podoba bywanie potajemne w moim ogródku i kopanie tunelu przyjaźni, to zamiast robić szkody na rabatkach, niech już lepiej skopią warzywniak... ;:1 ;:1 ;:1
Aluniu na kopanie tunelu przyjażni to możemy się pisać , ale do kopania warzywnika to nie . U nas najlepiej kopią czerwone nosy . Nadajesz tylko temat , że są w ogrodzie zakopane słoiki z dolarami [ określasz dokładny teren , który masz do skopania ] , a że nie wiadomo dokładnie gdzie , więc chętni szybkiego zysku czerwone nosy szybko przekopują ogródek .
Obrazek
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
hanna_1962
500p
500p
Od: 2 lut 2008, o 17:12

Post »

dziękuję za wiadomość. Pozdrawiam! Ta trawa chyba mi się przyśni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”