Ja tez kocham psy. Mam dwa psy.Dobermankę i sznaucera miniaturkę. Obie mają zupełnie odmienne charaktery.Dobermanka jest schorowanym psem. Ma twór gózowy na lewym płucu. Jest na sterydach, ale jakoś się trzyma . Sznaucerka ma 8 lat i jest pełna werwy. Dla moich małych braci jestem gotowa zrobić wszystko
Beatko ta Sisi jest przeokropnie smutna i widać po niej tęsknotę ,strasznie mi jej szkoda bo ma przemiły pyszczek a w ogóle co ja mówie jest prześliczna . Ja ma 2 psy i 1 suczke "wypożyczoną" dla taty , mieszkam w Gdańsku więc nie mam warunków ale gdybym miała to na pewno bym ją wzięła, bo rozpacz ogarnia jak na taka bidulke sie patrzy. Mam
nadzieje , że znajdziesz dla niej spokojny i kochany domek czego życzę Ci z całego serca
Sisi zrobię jutro sesję, fakt, że niewiele dobrego ją spotkało, ale to wesoły psiak lgnący przeokrtunie do ludzi( na spacerze tylko czycha, aby ktos ją pogłaskał) Na zdjęciach jest po kąpieli i długiej podróży,zmęczona, przejełam się jej historią, psiak o którym można coś powiedzieć, jakie ma nawyki, mieszka w domu ma większe szanse na adopcję. Doskonale to rozumię, gdyż swego czasu sama padłam ofiara nieodpowiedzialnych wolentariuszy. Proszę rozejrzyjcie się wśród znajomych, może ktoś chciałby ją przygarnąć? Ona waży tylko 6 kilo, taki maluch musi się komuś spodobać i nie będzie kłopotem.
Odpowiedzi na tak
A Nie jestem szczeniakiem i nie zjem Ci pilota, ani kapci
B Nie zrobię siusiu, ani kupy na Twoim ulubionym dywanie
C Nie będę wyć i szczekać gdy zostawisz mnie samą w domu(sąsiedzi)
D Jestem wesoła jak szczeniak, ale też wiem kiedy trzeba przestac i grzecznie idę na miejsce, najchętniej kanapa
E Jestem malutka i nie urosnę
Odpowiedzi na nie
A mam tylko jedną wadę, boję się dużych psów
Śliczne są to małe a mamuśka jaka piękna a który ten kawaler, Karolina nie może się zdecydować na imię a nie mogę bardzo pytać bo się domyśli a ma być to tajemnica, może ty nam podpowiesz Kasia jakieś imię bo ona myślała nad "Hojrak" a mi się podoba "Laki"
Wiele się tu działo. Maluszki są kochane, starsze pieseczki też. Szkoda, że tyle muszą od ludzi wycierpieć. Niektórym osobom powinno się wydawać zakaz posiadania. Znam kobietę, która bieże ze schroniska już piątego pieska. Wszystkie straciła w ten sam sposób, mieszka na nieogrodzonej posesji przy ruchliwej ulicy....
Angela pisze:Śliczne są to małe a mamuśka jaka piękna a który ten kawaler, Karolina nie może się zdecydować na imię a nie mogę bardzo pytać bo się domyśli a ma być to tajemnica, może ty nam podpowiesz Kasia jakieś imię bo ona myślała nad "Hojrak" a mi się podoba "Laki"
Maluszki śliczne jak i mama. Niestety,starsze lub chore yooreczki też coraz częściej trafiają do schronu
Straszne, że schronisko wydaje takiej osobie psy, przecież muszą ją już rozpoznawać, ale... jedna gęba mniej do żywienia Możesz napisać na priva, które to schronisko?
Niestety nie wiem, nie chciała nic powiedzieć. Podobno jakieś małe przytulisko. Straszna to jest ta kobieta, twierdzi, że kocha psy i to nie jej wina, bo mówiła im, że tam chodzić nie wolno To jak bym mojemu starszemu zostawiła tabliczkę czekolady przed nosem i powiedziała, tylko nie jedz tego