Zdjecie mojego Cezara jest na 2giej stronie mojego wątku. Niestety nie zakwitnie już w tym roku

Wanda7 kupiła piękną.
 Wanda7 kupiła piękną.

...
 ...  . Sorki, że plotę 'trzy po trzy' ...
 . Sorki, że plotę 'trzy po trzy' ...  .
 .

, zimno ma dworze brrr.
 , zimno ma dworze brrr. . Zawsze jak mam jechać na działkę, to tak mam. Nie mam nic przeciwko ploteczkom hihihi..hi
 . Zawsze jak mam jechać na działkę, to tak mam. Nie mam nic przeciwko ploteczkom hihihi..hi 
 ,
 ,  

Na pewno to nie do mnieCzy jesteś zorientowana z jakiej szkółki Kalisiak ma też róże.
 ..., ale jak wcześniej pisałem, swoje róże do pana K. dostarcza też pan P.
  ..., ale jak wcześniej pisałem, swoje róże do pana K. dostarcza też pan P.  

Ja też nad tym myślę
 Ja też nad tym myślę  To bardzo ciekawe zajęcie:)
 To bardzo ciekawe zajęcie:)
 Jak zamawiam zawsze robię plan nasadzeń, a potem coś nie przyjdzie i cały plan diabli wzięli
 Jak zamawiam zawsze robię plan nasadzeń, a potem coś nie przyjdzie i cały plan diabli wzięli  

. Teraz robię go dopiero jak róże moczą się
 . Teraz robię go dopiero jak róże moczą się  

poprzez przywiezienie taczki obornika po posadzenie, i tak kilkadziesiąt razy, oprócz obornika bo taczka wystarcza na kilkanaście dołków.
  poprzez przywiezienie taczki obornika po posadzenie, i tak kilkadziesiąt razy, oprócz obornika bo taczka wystarcza na kilkanaście dołków.  No ale chciałam róże to mam robotę.
  No ale chciałam róże to mam robotę.  A planów to zrobiłam chyba z 10 a i tak ten ostatni na pewno się zmieni.
  A planów to zrobiłam chyba z 10 a i tak ten ostatni na pewno się zmieni. 

Oczywiście robiłam zamówienia pod tamte plany.....
  Oczywiście robiłam zamówienia pod tamte plany.....