Moje okna... - Ziel-ona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko,to co drugi dzień chociaż...Ziel-ona pisze:Nezka jakby co to będę się ładnie uśmiechała o nowego wariata ;:91Chyba, że masz w tej chwili nadmiar i możesz mnie rozpieścić jeszcze jednym wilczomleczem. Figo, ja mam nadzieje, że masz rację, bo mam pomysła co do wariataNivak ja też wolę rośliny o ciekawych liściach, ale przez dziewczyny i ich piękności też zapragnęłam mieć coś kwitnącego. Antooosiu dziękuję za porady, wykorzystam (tylko nie wiem czy będzie mi się chciało codziennie go spryskiwać, wiesz muszę wejść po schodach do pokoju na piętrze, zejść ....
) Dewuka jakie tam cuda, zielone
Cuda to ja u Was oglądam!

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Nezka mogę i w polu odrobić
Lubie prace polowe, ale nie każ mi tylko chwastów wyrywać
Dziękuje Ewelino, cieszę się, że udały mi się zakupu
Figo przepis na ciasto na pizze podała mi Antooosia, chyba, że Twój jest łatwiejszy
Nie wiem tylko co mam z drożdżami zrobić - pokruszyć i wymieszać ze wszystkimi składnikami czy rozpuścić w mleku lub wodzie i później dodać to do pozostałych składników?
Abudabi ja pomysłów mam wiele, ale kasy brak czasami

Dziękuje Ewelino, cieszę się, że udały mi się zakupu

Figo przepis na ciasto na pizze podała mi Antooosia, chyba, że Twój jest łatwiejszy

Abudabi ja pomysłów mam wiele, ale kasy brak czasami

- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Tak jak napisałam w przepisie
drożdże wrzucam do kubka wsypuję cukier wymieszam razem , drożdże po dodaniu cukru się rozpuszczą same :P i po 10 minutach dokładam do reszty składników :P i do lodówki na godzinę:P
Mniam w sobotę robiliśmy paszteciki :P i rogaliki z marmoladą :P żeby nie ten sernik to bym znowu zrobiła :P
Podaję proste , szybkie, smaczne przepisy , bo jak będziecie godzinami siedziały w kuchni to kto będzie siedział na forum :P

Mniam w sobotę robiliśmy paszteciki :P i rogaliki z marmoladą :P żeby nie ten sernik to bym znowu zrobiła :P
Podaję proste , szybkie, smaczne przepisy , bo jak będziecie godzinami siedziały w kuchni to kto będzie siedział na forum :P