Oba storczyki cudne...
Biała hybrydka z pomarańczową warżką jest na mojej liście chciejstw...
Justynko ta biała hybrydka należy do moich ulubionychjustus27 pisze:Nie wiem, co chwalić
Oba storczyki cudne...
Biała hybrydka z pomarańczową warżką jest na mojej liście chciejstw...
I do tego bardzo fotogeniczny Tomku,uwielbiam mu zdjęcia robićtom_mix pisze:Zdecydowanie Phal. I-Hsin Salmon Copper Star powalił mnie na kolana. Idealny kształt i kolor
Lucynkolucynaf pisze:Ależ kolory ma ...Salmon Copper Star
Biała hybryda taka niewinna niech Ci długo i obficie kwitną
Dziękuję bardzodudus327 pisze:Ale piękne zdjęcia
Gratuluję kwitnień
Warto mieć go w kolekcjiVenus9 pisze:Sylwuniu przez Ciebie i Twoje zdjęcia zaczynam mieć na niego ochotę chodzi mi o Phal. I-Hsin Salmon Copper Star
Marku nie miałam pojęcia o jej historii ale dziękuję za te cenne informacje,a imiona...marwes pisze:Sylwio Phal. I-Hsin Salmon Copper jest uwieńczeniem tego co można zdziałać przy hybrydyzacji roślin .
Jest fantastyczny i cóż można powiedzieć więcej
Sylwio a czy Ty wiesz że ta hybryda została stworzona i zarejestrowana przez WTChien 29.10.1998r.
Storczyk powstał przez zapylenie Phalaenopsis Princes Midas pyłkowiną Phalaenopsis Kuntrarti Rarashati. (ciekawe imiona prawda)
Dziękuję bardzo mąż zastanawia się gdzie by tu mnie umieścić,jaki szpital mnie przyjmieakwarybka pisze:Sylwio, dawno mnie u Ciebie nie było i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem Po wspaniałej kondycji roślin i kwitnieniach widać, że jesteś storczykomaniaczką na medal!