Anioły na kratce

Przetaczniki tu i tam

Żurawki bardzo się rozrosły

Dzwonek gargański

To cudowne, że moje fotki mogą koić czyjąś duszę....zaraz coś wstawięJasminodies pisze:Bardzo się cieszę Elu i już z góry bardzo dziękuję!
Twoje fotki to terapia dla duszy. Pozdrawiam
Agnieszko jak chcesz, to mogę Ci je dopisać do listyAGNESS pisze:Elu przepiękne widoki przetaczniki wyglądają zjawiskowo.....powiem szczerze, że nie wiedziałam, że mogą wyglądać aż tak pięknie, a w takich obfitych kępach prezentują się zachwycająco I powojniki tak wspaniale Ci kwitną
Elu przypadek....przesadzałam tego irysa parę razy i wiecznie coś mu nie pasowało, aż posadziłam go na 'patelni' przed różą, i to je było totija pisze:Różyczka z irysami wygląda cudnieto zamierzony czy przypadkowy efekt ? przetaczniki z firletką , na to jeszcze nie wpadłam
a ona tak się rozsiewa po ogrodzie
Moja dusza ogromnie się radujeEllaa pisze: To cudowne, że moje fotki mogą koić czyjąś duszę....zaraz coś wstawię![]()
![]()
Eluś piszesz tak zawile, że nie wiem o jakie to 'brzydale' Ci chodzitija pisze:Byłam popodziwiałam oczywiście liliowce bo to moja już trzyletnia miłość , coś długo się ciągnie i przestać nie chcehosty cudne uwielbiam je ale ... mam ileś sztuk zakątki zagospodarowane i ...przeszło mi
chodzę podziwiam bo jest co ale żeby ściągać kolejne
za to te brzydale , końca nie widać wzięło mnie wyjątkowo .
Co do fotki z iryskami ... widać się dogadali pasuje im towarzystwo dlatego tak pięknie razem wyglądają , mnie ta fotka urzekła
Jasminodies, niestety, Mini Pearl jest brzoskwiniowa i już taka pozostanie.Jasminodies pisze:Moja dusza ogromnie się raduje![]()
![]()
Czy Mini pearl bywa biały? mam obsesję na punkcie białych kwiatów. Zasadziłam irysy, chryzantemy, astry i jeżówkę. Wszystkie monotematycznie białe. Podobno - bo młode są i niektóre jeszcze nie zakwitły...
Ale im dłużej bywam u Ciebie Elu - tym bardziej kocham liliowce i zaczynam kombinować, co mnie nieco przeraża bo to co mam dobrze się jeszcze nie rozrosło to jest kwiatoholizm - roślinoholizm?
Powiedz proszę jak nazywa się roślinka która ma łodygi różowych kwiatów? Wiem że nie jest biała... hi hi ale ogród posiada też inne kolory i z różu ani fioletu nie zamierzam rezygnować![]()
Pozdrawiam cieplutko w ten piękny wrześniowy dzionek.
Joluś, to już przeszłość dla wielu moich host....niektóre są już tak podziurawione, że płakać się chce, ale nie pokazuję ich....a może powinnam, żeby nie było, że u mnie, to takie wszystko cacy....jollla500 pisze:Eluśpiękne liliowce, żurawki i hosty aż podziw bierze że nie są poobgryzane przez ślimaki
dobrze że nie widzisz moich
Witaj klioklio pisze:Dzień dobry Ellaa. Idąc liliowcowym tropem trafiłam do Twojego ogrodu. Masz piękne kwiaty. Bardzo mi się podobają, no i potrafisz rewelacyjnie uchwycić i pokazać ich piękno na fotografiach.