Aniu to tak jak z tobą kocham zielone !! U Ciebie jeszcze kwitną !! Ale mam nadzieję że i u mnie znajdzie się trochę miejsca na kwitnące po twojemu chciejstwa !
ja oczopląsów dostałam ale okazy, co za piękne roślinki wszystkie są cudowne a zakochałam się w Alim - mam go na liście niby czekamy na korzonki ale czy się uda
Czekam na kolejne Twoje cuda
Witaj Ago tu na tym forum nie można nie mieć chciejstw po prostu się nie da ! Dziękuję za odwiedziny i pochwały i wiesz ja też dalej mam chciejstwa. Dziękuję Mariola cieszę się że Ci się podobają sama też masz śliczne !! Renatko dziękuję miło to przeczytać . Nowinko one sobie tak jakoś same po rosły ! Patrycjo dziękuję Ty też masz piękne !! Dziękuję wszystkim za miłe słowa !!!
Nowinko pokój z kwiatami mam jeden dzieciaki nawet na jedną doniczkę nie chcą się zgodzić !! Dzisiaj dostałam ślicznego bananowca maleńki jeszcze ale mnie się podoba i sama ciekawa jestem jak mi urośnie . Nawet nie wiem jakie warunki mu stworzyć
Lidko
Już mnie tu chwilkę nie było
A ty tyle pięknych dziewczynek nam pokazałaś , prawdę mówiąc to już piękne kobietki są
Mam nadzieję że i ja kiedyś takich się doczekam
Lidko a powiedz na jakim stanowisku trzymasz difenbachie ??