FIGA pisze:Bożenko krokodyla kupiłam dziś na Równej :P
Rany, ale okaz wyczaiłaś, ale piękna!
A co ciekawego ze storczyków było? Będę jutro w pobliżu giełdy, to może zajrzę do Ani.
A co z hojami, znowu nic?
Bożenko sam mi wszedł pod nogi :P stało pudło z nimi zaraz przy drzwiach :P nawet nie rozpakowane :P
Storczyków było tyko kilka , a hoi ani pół i była ta starsza pani :P
gucia pisze:Poprawiałam poprzedni post, widziałaś????
To kiedy będziesz na Starcie??
Teraz chciałabym pojechać w niedzielę po kwietniczki , ale jeszcze zobaczę jak tylko coś to pierwsza się dowiesz zadzwonię jak będzie pewne na 100% :P bo może Konrad mi kupi jak by się wybierali z Pati :P
Właśnie przecież to kopalnia pieniędzy :P
Bożenko , a może to tylko my jesteśmy tak pokręcone :P
Teraz znikam szykować się na randkę z Justynką :P powinnam wrócić po 12 to cyknę fotki wczorajszych kwiatków chyba baterie już się naładowały :P
Babopielka pisze:Ale macie dobrze ,że mieszkacie tak blisko siebie a ja mam do wszystkich daleko
Bożenko spokojnie nawiedzimy i Ciebie :P niech się tylko cieplej zrobi :P
Najpierw Gucia wybada trasę :P
Justynka już wsadzona do autobusu i podąża do pracy :P Przyznała mi się że jak czekała na mnie to się rozglądała za kobitkami :P
Następnym razem musimy wybrać się gdzie będzie mniej wiało , bo chciało nam głowy pourywać
Teraz idę cyknąć fotki wczorajszych roślinek :P
Bardzo bym chciała żebyście i mnie też nawiedzili Ciekawe czy Guci sie u mnie spodoba bo jak mi wystawi negatywny komentarz to już nikt do mnie nie przyjedzie
Bożenka jest tak wspaniała i kochana że na pewno będzie zadowolona i szczęśliwa :P
Ja muszę koniecznie wejść do niej na tą kawę bo się obrazi i wtedy będę miała przekichane
Znikam cykać fotki :P
Moje wczorajsze zwierzaki :P Nie zapisany misiek krasula i tygrysek krokodyl był wczoraj :P
Teraz mi powiedzcie jak nazywa się misiek :P Co z niego wyrośnie
I co mam zrobić z łapką tygryska