Aguś widzę, że też spędziłaś niedzielę na łonie natury
Dzisiaj było tak pięknie, że żal było siedzieć w domu.
Ja zaliczyłam dzisiaj Wystawę kwiatów w Chorzowie.
Nie powiem, ale wróciłam zadowolona...trochę domowych, trochę ogrodowych...
Napracowałaś się. Dziś było naprawdę ciepło i przyjemnie, wymarzona pogoda dla mnie Wrzosy pięknie posadzone, a ja ciągle kupuję za mało, żeby doczekać się takiego efektu Chyba spróbuję rozmnażać.
Szukam, szukam i szukam a tu można by rzec " nowym watkiem jesień się zaczyna..."
Jeszcze zielono, jeszcze kolorowo i różano, ale trawki kwitną jesiennie i wrzosy piękne wyciągają swoje ukwiecone pędy do słonka. Pięknie !
Wpadłam powzdychać Uwielbiam te Twoje ogrodowe zakątki!!!Odpoczywam sobie tutaj ...rozłozyłam kocyk nad stawem i koczuję ...nie dam się wygonić
Buziaki!!!
Aguś, ależ w Twoim ogrodzie spokój ... i cisza ... Miejsce zadumy i relaksu ... Ech ... .
A różyczki ...no, no ... Cieszę się, że brniemy w ten sam różany zaułek ... .
Kochani, dziękuję wszystkim za odwiedziny i pochlebne słowa - są szalenie miłe i motywują do działania, chociaż krajobrazy z dzisiejszego ogródka sygnalizują zbliżającą się jesień... oby była złota i słoneczna!
dla Was trochę zdjęć:
Aguś nie ma innej opcji: będzie złota, polska jesień
Muszę przyznać, że bardzo ładnie kwitną Ci rozchodniki, no i oczywiście trawy, też obficie Ci się wykłosiły.
Jednym słowem cudowne, późne lato
Kolorowe jesienne obrazki z naszych ogrodów zostają w pamięci przez długie zimowe wieczory - a jak będzie to słoneczna i złota jesień to będzie się czym rozkoszować Aguś Twoje funkie wyglądają jak w pełni lata nie widać na nich oznak jesieni...moje są już dziurawe i przebarwione...