To pojedziemy na Równą i sobie wybierzesz :P albo jak Bożenka żuci hasło że są hoje , a dostawy mają we wtorki i czwartki :P albo jutro wyciągnę Emila jak będzie miał wolne :P
FIGA pisze:To pojedziemy na Równą i sobie wybierzesz :P albo jak Bożenka żuci hasło że są hoje , a dostawy mają we wtorki i czwartki :P albo jutro wyciągnę Emila jak będzie miał wolne :P
Chyba muszę również kupić drugi kwietnik rozporowy :P 8)
Kurka, z chęcią bym się wyrwała z tej mojej dziury, ale trochę mam do Was daleko A z szajbą to mogę spać mam u siebie podobną szajbę, tylko z białym krawatem i łapkami
Ziel-ona pisze:Kurka, z chęcią bym się wyrwała z tej mojej dziury, ale trochę mam do Was daleko A z szajbą to mogę spać mam u siebie podobną szajbę, tylko z białym krawatem i łapkami
No to jesteś otrzaskana
Otam daleko, kupujesz bilet turystyczny (czy tam weekendowy) za 57zł (bodajże), wsiadasz do pociągu w piątek, w sobotę o 4 jesteśmy na Równej, a potem do domu, tudzież rajd po marketach ogrodniczych 8)
Ziel-ona pisze:Abu najpierw trzeba pracować I kto się z Ciebie śmieje, ja poważna kobieta jestem Może Wy Wpadniecie na Gardenie2008? Z dworca blisko całkiem...