Roze kik1976
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Roze kik1976
Ładny mini - ogródeczek.
Też jestem ciekawa Hot Chocolate, szczególnie jej koloru!
Swoją drogą śliczniutka ta czerwona z żółtymi pręcikami.
Też jestem ciekawa Hot Chocolate, szczególnie jej koloru!
Swoją drogą śliczniutka ta czerwona z żółtymi pręcikami.
To jest, ponoc, roza pnaca. Ciekawa jestem efektu za rok, dwa, trzy. Powinno pieknie wygladac.
Rozwijaja mi sie jeszcze dwie roze:
Niestety nie znam nazw.
Niestety nie znam nazw.
Moje roze dopadl maczniak, tzn wyglada, jak bialy nalot. Co gorsza prawie wszystkie
Opryskalam je i podlalam tym nawozem na choroby. Niektore jeszcze kwitna. Czy po przekwitnieciu wszystkie wyciac, tzn przyciac i jakos zabezpieczyc na zime przed ta choroba?

Galway bay, pnaca.
NN
Paczek "Hot chocolate"
NN
Paczek "Hot chocolate"
NN
NN rokwitla
Jeszcze nie wpadlam na to , jak sie nazywa. Kupilam sadzonke z ajakies grosze i miala byc rozowa pnaca
Wiem tylko, ze na razie jest wielokwiatowa i nic wiecej.
Jeszcze nie wpadlam na to , jak sie nazywa. Kupilam sadzonke z ajakies grosze i miala byc rozowa pnaca

Hot Chocolate
High Hopes
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
piękne róże! zwłaszcza żółte
mam ogromną słabość do tego koloru i gdy widze żółtą różę to

Dziekuje.
Zindentyfikowalam moje czerwone rozyczki, tzn te z ostatniego postu, zdj nr 2 to Lancashire, chyba
Zindentyfikowalam moje czerwone rozyczki, tzn te z ostatniego postu, zdj nr 2 to Lancashire, chyba

Czy ma ktos roze Madame Alfred Carriere? Jaka jest w hodowli? Kupilam ta roze na wiosne, ale w tym roku nie zakwitla. Zmienilam jej teraz stanowisko, chyba sie przyjela, bo puszcza pedy, jednak zastanawia mnie, kiedy zacznie kwitnac?.
Nastepna zindentyfikowana roza
Sunny Weeks.
Przeszukalam internet, ale nie znalazlam tej rozy w spisie, jednak tak nazwal ja dystrybutor na etykiecie.
Nastepna zindentyfikowana roza
Sunny Weeks.
Przeszukalam internet, ale nie znalazlam tej rozy w spisie, jednak tak nazwal ja dystrybutor na etykiecie.