Zyta.malek a po co Ci zdjęcia? nie wystarczy opinia o walorach smakowych (słodki) i ilościowych (mnóstwo owoców z jednego krzaka) ;) Mój M najbardziej je lubi bo są idealne "na raz" do kanapek do pracy. Poszukaj w wyszukiwarce, niedawno nawet Kozula wklejała jego zdjęcia na wątku wymiany nasion.zyta.malek pisze:Witam Pomidorowo Zakręconych![]()
Gdy składałam zamówienie nasion pomidora - oferta Mega-groniastych była aktualna u Jankiela,NITKA pisze:Ja z całych sił trzymam kciuki za Wasze megagroniaste i czekam na nasionka w przyszłorocznej akcji... Tak więc - bardzo owocnych plonów życzę
mnie jakoś nie kręciła do chwili kiedy zaczęto dyskutować na forum o jego gabarytach wzrostowych i przestrzeni jaką zajmuje.
Proszę Tych co zdecydowali się na tą odmianę o fotkę dla przypomnienia czy warto zamawiać nasienia tego giganta na drugi rok?
Pozdrawiam.
wiem ze w przyszłym roku będę miała co najmniej 3 megagronki pod folią
Pelasia ja też podlewam, choć rzadziej. Ostatnio nawet pozostałą gnojóweczką z mlecza i pokrzyw. Dobrze czy źle, nie wiem, ale odżywić nie zaszkodzi, skoro jeszcze pomidorki rosną i owocują
PHOENIX2 ten w środku to czarny pomidorek? który? zielony jak smakował? kwaskowato?
forumowicz dzięki za konkretne informacje o soli
Przyznam się wam bez bicia, ze większość tych krzaczków których zaraza nie wykończyła rosną sobie bez ogłowienia czubków. Ile zdąży zawiązać pomidorków i urosnąć przed przymrozkami to urośnie. Najwyżej dojrzeją w kartonie z jabłkiem ;)