Danusiu - jakie masz piękne duże żurawki, wstaw jeszcze kilka zdjęć kolejnych ;)
Piękne koreanki czekają na wsadzenie

Jest jedno wyjście. Zostało mi troche kostki i chyba zacznę wydłużać i poszerzać istniejące rabaty. :P Byleby nie zakonczyło sie to awanturą w obronie kurczącego się trawnika.
  Jest jedno wyjście. Zostało mi troche kostki i chyba zacznę wydłużać i poszerzać istniejące rabaty. :P Byleby nie zakonczyło sie to awanturą w obronie kurczącego się trawnika.  

Śliczny ogród, a ile perełek! ja niestety nie mam miejsca na tyle roślin
  Śliczny ogród, a ile perełek! ja niestety nie mam miejsca na tyle roślin  a w moim chaosowym mixie staram się od 2 lat wprowadzić trochę ładu i kompozycji...
 a w moim chaosowym mixie staram się od 2 lat wprowadzić trochę ładu i kompozycji... Z drogi tego nie widać, ale busz rośnie na potęgę. Zagrożona jest Abies koreana Kubiczek, przez berberys i tawułę. Dojrzewam do przebudowy tej części ogrodu. Będzie trzeba wyciąć  świerk i jałowiec, który mi choruje co wiosnę. Chyba nie dam rady w tym roku, ale  na wiosnę wezmę się za to. Coś może wyeksmituję na skwer wiejski.
 Z drogi tego nie widać, ale busz rośnie na potęgę. Zagrożona jest Abies koreana Kubiczek, przez berberys i tawułę. Dojrzewam do przebudowy tej części ogrodu. Będzie trzeba wyciąć  świerk i jałowiec, który mi choruje co wiosnę. Chyba nie dam rady w tym roku, ale  na wiosnę wezmę się za to. Coś może wyeksmituję na skwer wiejski.  Tam jeszcze jest mnóstwo wolnego miejsca.
 Tam jeszcze jest mnóstwo wolnego miejsca. 
 mi się podoba.
 mi się podoba.

Czemu nie nabyłam
 Czemu nie nabyłam  

i gdzie Ty je upchniesz?
  i gdzie Ty je upchniesz?