Amator- dziękuję ;) Masdevallia do końca tygodnia jeszcze będzie stać na zewnątrz. A sabotka zraz będę przesadzać...
Katarzynko575- pewnie, że zdrowiutkie. Masevallia ma cudne korzonki... Asia piękne roślinki Kupiła dla mnie ;) Też jestem ciekawa ich kwiatów. Będą białe i eleganckie...
Goskle- nie wiem, czy niedługo będa kwiaty. Ale najważniejsze, że podróż pięknie przetrwały

na razie daję im czas na aklimatyzację do nowych warunków...
Tommix- to Masz podobnie, jak ja. Kocham "ogniste" kolory, ale ostatnio zakochałam się w bieli... Kwiaty w tym kolorze są delikatne i eleganckie
Dudus- dziękuję ;) Jestem bardzo zadowolona z zakupów... kwiaty warte swojej ceny ;)
Szymko - dziękuję bardzo. Ja też chciałabym zobaczyć ich kwiaty...
Nino- dziękuję.
Arlet- dziękuję pięknie ;) Cieszę się, że i Ty Dostałaś swoje kwiatuszki. Zaraz zaglądnę do Ciebie...
Iwka- Wiesz, my storczykomaniacy, ciągle na coś czekamy. A to na nowy korzonek, a to na paczuszkę, by wreszcie czekać na pierwsze swoje kwitnienie
Rysiu- ciągle kocham "ostre" kolorki, ale... biel jest elegancka i "gasi" ogień innych kwiatów. Mam na parapecie położonego Euetrisa albę obok żółtej hybrydy flenopsisa... Pięknie się dopełniają kolorami ;)
Sama- dziękuję ;)
Kingo- Ściskaj kciuki, liczę, że wnet ujrzymy kwiaty, przynajmniej na masdevallii.
MalaMi- Masz rację, to lato było bardzo krótkie. U mnie, może tydzień słońca było.
Ale przed nami jeszcze jesień, liczę na piękne dni...
Sylki- dziękuję

Może wnet zobaczymy jakiegoś kwiatuszka...przynajmniej na masdevallii...
Zakwitła hybryda falenopsisa o cętkowanych kwiatkach. To moje, "prywatne" słoneczko:
I...ciągle kwitnący pH. Euetris alba:
A teraz biegiem do Was