ta lilia

Takigielka78 pisze:Dzidziu, czy ten krzaczorek to budleja Blue Chip?
Tak się nad nią zastanawiałam, ale u nas w LM są strasznie pokiereszowane krzaczorki. U ciebie wygląda ciekawie.Zabeczka101059 pisze:Takigielka78 pisze:Dzidziu, czy ten krzaczorek to budleja Blue Chip?
dziękuję ja też się nią zachwycamGosia123A pisze:![]()
Dzidzia-ta męczennica jest po prostu cudna.Ma tak śliczne kolorki,że aż nie można oderwać oczu od patrzenia.
![]()
![]()
![]()
Jak przystępna cena to kupujigielka78 pisze:Tak się nad nią zastanawiałam, ale u nas w LM są strasznie pokiereszowane krzaczorki. U ciebie wygląda ciekawie.Zabeczka101059 pisze:Takigielka78 pisze:Dzidziu, czy ten krzaczorek to budleja Blue Chip?
oj Gosiu cudeńka to ja widzę u Ciebiegosia07 pisze:Dzidziu masz takie cudeńka których nigdy nie widziałam
jak mi się uda to zbiorę z niego nasionka, a krzewiastego białego ukorzenięIgnis05 pisze:Dzidziu, Muszę sobie poszukać takiego Hibiskusa, bo na tego krzewiastego nie mam co liczyć.
Mc mam zakupioną chyba w lipcu tego roku z wyprzedaży z Obimajka411 pisze:Zabeczko, na str 43 ostatnie zdjęcie, jaka to różyczka?
Maria Curie, ten kolor zawsze mi sie podoba. Podpytam za rok jak Ci się sprawowała, to może pozbędę sia Apricoli, a kupię MC.
Roślinki, które pokazujesz ja nie wszystkie znam. Mnie uwiodła ta biała - psianka jaśminowa. Czy to jest w gruncie, napisz coś o niej. Ona teraz tak kwitnie ?