Ogródek AGNESS cz. 10
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Aguś cały czas tak pięknie kwitnie Ci ten niebieski dzwonek 

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko! Ależ pędzi ten Twój wątek
Zanim znalazłam chwilkę by się zameldować jako stały oglądacz - już 4 strona. Skalniak wygląda świetnie. Ale najpiękniej pokazałaś powojniki!

Ja się spóźniłam z braku czasu, atu takie piękne odsłony.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krystyna
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu skalniaczkowe roślinki w Twoim ogrodzie wśród kamieni wyglądają cudnie.
Może z czasem mój skalniak chociaż w niewielkim stopniu upodobni się do Twojego, gdyż wszystkie skalniaczkowe cudeńka od Ciebie mi się przyjęły.
Dziękuję bardzo.

Może z czasem mój skalniak chociaż w niewielkim stopniu upodobni się do Twojego, gdyż wszystkie skalniaczkowe cudeńka od Ciebie mi się przyjęły.

Dziękuję bardzo.

-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skalniak tak zarósł, że nie widać po nim ubiegłorocznej rewolucji
.
Widoki takie kolorowe i soczyste a tak narzekałaś, że Twój ogród jest kolorowy tylko wiosną i wczesnym latem.
Dwa lata w zyciu ogrodu i zaciętej ogrodniczki to jednak dużo :P .
Przyłączam się do fanów pełnego dzwoneczka,żywotny.
Różę Chopin mam i rozważam dokupienie kolejnych krzaczków
.

Widoki takie kolorowe i soczyste a tak narzekałaś, że Twój ogród jest kolorowy tylko wiosną i wczesnym latem.
Dwa lata w zyciu ogrodu i zaciętej ogrodniczki to jednak dużo :P .
Przyłączam się do fanów pełnego dzwoneczka,żywotny.
Różę Chopin mam i rozważam dokupienie kolejnych krzaczków

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Oj ten dzwonek to bym przygarneła choć w malutkim kawałeczku
Czy pisałam już o nasyceniu Twoich zdjęć kolorami

Czy pisałam już o nasyceniu Twoich zdjęć kolorami

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jagódko mój skalniaczek już tak opanowały panoszące się roślinki, że musiałam go gruntownie go przerobić
Przed dwoma laty zrobiłam kompletny miszmasz i powsadzałam tylko malutkie sadzoneczki roślinek, które już w kolejnym sezonie rozrosły się jak szalone, ale teraz pilnuję.....każda ma przydzielone konkretne miejsce i jak tylko za bardzo zaszaleje to ją kategorycznie temperuję
Dzwoneczek pokazuje niespożyte siły ..... kwitnie i kwitnie ....
Geniu dzwoneczek naprawdę kwitnie bardzo długo i jeszcze widać mnóstwo pąków
Izuś witaj
Powojniki bardzo lubię i boleję, że nie mam gdzie ich sadzić.....mam tylko kilka, a 2 biedaczynki wędrują z miejsca na miejsce, bo wciąż okazuje się, ze jednak tam gdzie posadzone zbyt ciasno.....teraz znów czekają na przesadzenie....ale jakoś nie mogę wymyślić im miejsca....kompletnie nie wiem gdzie wcisnąć
Pozostałe rosną i kwitną bardzo ładnie.....jedynie JP II lenił się całe lato i dopiero teraz zdecydował, ze warto zakwitnąć
i wytworzył masę pąków .
Witaj Krysiu, cieszę się, że jesteś
Tajeczko bardzo się cieszę, ze skalne roślinki przyjęły się , niech Ci pięknie rosną
Twój skalniak jest wspaniały.....najbardziej nie mogę się napatrzyć na niego w czasie kwitnienia posłonków.....wygląda wtedy bajecznie przy takiej ich ilości. Mój żółty posłonek niestety zginął
A różowiutki i biały od Ciebie ładnie przyrastają
Eluś naprawdę roślinki rozrastają się jak szalone, większość z nich była już wielokrotnie dzielona
Kolorków późno-letnich faktycznie już troszkę się pojawiło w moim ogródku, ale to wszystko dzięki zeszłorocznym nasadzeniom, kupując roślinki postawiłam właśnie ta te kwitnące pod koniec lata, bo u mnie już naprawdę królowała wtedy zieloność. Głównie róże były kolorowym akcentem
Chopinem jestem czarowana....jak na razie pod każdym względem....nie widzę ani jednego minusa tej róży.....wczoraj w niesamowity upał i silny wiatr była tak wysuszona i omdlała, że wszystkie kwiaty klapły.....nie wierzyłam , ze się podniosą.....ale po konkretnej dawce wody dziś już są piękne jak wcześniej.....no i niesamowicie długo trzyma kwiaty.....uwielbiam ją i naprawdę ja również, gdybym miała miejsce, to posadziłabym ją w kilku punktach ogrodu
Joluś
przyjeżdżaj ....łopatka przygotowana.....czeka w kufrze

Dzwoneczek pokazuje niespożyte siły ..... kwitnie i kwitnie ....
Geniu dzwoneczek naprawdę kwitnie bardzo długo i jeszcze widać mnóstwo pąków

Izuś witaj

Pozostałe rosną i kwitną bardzo ładnie.....jedynie JP II lenił się całe lato i dopiero teraz zdecydował, ze warto zakwitnąć

Witaj Krysiu, cieszę się, że jesteś

Tajeczko bardzo się cieszę, ze skalne roślinki przyjęły się , niech Ci pięknie rosną

Twój skalniak jest wspaniały.....najbardziej nie mogę się napatrzyć na niego w czasie kwitnienia posłonków.....wygląda wtedy bajecznie przy takiej ich ilości. Mój żółty posłonek niestety zginął

Eluś naprawdę roślinki rozrastają się jak szalone, większość z nich była już wielokrotnie dzielona

Kolorków późno-letnich faktycznie już troszkę się pojawiło w moim ogródku, ale to wszystko dzięki zeszłorocznym nasadzeniom, kupując roślinki postawiłam właśnie ta te kwitnące pod koniec lata, bo u mnie już naprawdę królowała wtedy zieloność. Głównie róże były kolorowym akcentem

Chopinem jestem czarowana....jak na razie pod każdym względem....nie widzę ani jednego minusa tej róży.....wczoraj w niesamowity upał i silny wiatr była tak wysuszona i omdlała, że wszystkie kwiaty klapły.....nie wierzyłam , ze się podniosą.....ale po konkretnej dawce wody dziś już są piękne jak wcześniej.....no i niesamowicie długo trzyma kwiaty.....uwielbiam ją i naprawdę ja również, gdybym miała miejsce, to posadziłabym ją w kilku punktach ogrodu

Joluś

-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Agniesiu
przyszłam nareszcie na spacerek po twoich romantycznych trawiastych ścieżkach!
Skalniaczek nawet końcem lata ma co pokazać! Umiesz tak podejść każdą roślinkę i nawet z najmniejszego kwiatka wydobyć jego piękno! A niebieski dzwonek powalił na kolana!

przyszłam nareszcie na spacerek po twoich romantycznych trawiastych ścieżkach!

Skalniaczek nawet końcem lata ma co pokazać! Umiesz tak podejść każdą roślinkę i nawet z najmniejszego kwiatka wydobyć jego piękno! A niebieski dzwonek powalił na kolana!

- AGNESS
Witaj Ewuniu
Jak miło że sie pokazałaś
Bardzo brakuje Cię na Forum.....Ciebie i Twoich przepięknych róż i ich wspaniałego towarzystwa
Mam nadzieję, ze u Ciebie wszystko dobrze, ze przenosiny w najlepszym porządku
Czekam z wielką niecierpliwością na tworzenie Twojego nowego ogrodu, jestem pewna, ze będzie bajeczny
Skalniaczek najpiękniejszy jest wiosną, ale i teraz co nie co sie na nim dzieje......jakieś pojedyncze kwiatuszki kwitną, no i niezawodne żurawki dodają kroplę koloru

Jak miło że sie pokazałaś

Czekam z wielką niecierpliwością na tworzenie Twojego nowego ogrodu, jestem pewna, ze będzie bajeczny

Skalniaczek najpiękniejszy jest wiosną, ale i teraz co nie co sie na nim dzieje......jakieś pojedyncze kwiatuszki kwitną, no i niezawodne żurawki dodają kroplę koloru

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga strasznie pędzi Twój wątek, ale i ja się melduję.Widoczki wrześniowe bardzo kolorowe.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Pięknie masz na tych skalniakach

Mam u siebie taki sam niebieski dzwonek, tyle że kwiaty dość mocno mi się pokładają na ziemi, nie iwem dlaczego

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Padł mi dysk w sobotę i dopiero dzisiaj dostałam kompa .
Pędzę do mojego ulubionego ogrodu , a on zamknięty
Szukam nowej części , a tu już piąta strona .
Więc melduję się i ja
Pędzę do mojego ulubionego ogrodu , a on zamknięty

Szukam nowej części , a tu już piąta strona .
Więc melduję się i ja

- AGNESS
Witaj Joluś
Wrzesień jest wyjątkowo piękny w tym roku.....oby jak najdłużej utrzymała sie taka piękna pogoda, to i kolorków nie zabraknie
Aguś kwiatuszki są dosyć ciężkie i trudno takim cieniutkim łodyżkom je utrzymać w pionie ,u mnie też się pokładają.....ale mimo tego są śliczne
Majeczko wiem
a wiesz skąd
Bo jestem częstym gościem w Twoim wątku i ją tam widziałam
Bardzo Ci dziękuję za fotkę mojej pięknej imienniczki
Aguś cieszę się, że już masz dostęp do netu i jesteś na Forum
i bardzo dziękuję Ci za tak miłe słowa
Nie mam już fotek do pokazania
....jutro będzie kolejna ogrodowa sesja

Aguś kwiatuszki są dosyć ciężkie i trudno takim cieniutkim łodyżkom je utrzymać w pionie ,u mnie też się pokładają.....ale mimo tego są śliczne

Majeczko wiem

Bardzo Ci dziękuję za fotkę mojej pięknej imienniczki

Aguś cieszę się, że już masz dostęp do netu i jesteś na Forum

Nie mam już fotek do pokazania

- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Widoczki skalniaczkowe fajniutkie,a ten dzwoneczek...mmmiodzio