Ogródek An-ki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
ANUŚ nie strasz zimą a Margaritka śliczniusia z tym morelowym odcieniem a Teasing podziwiałam juz w ubiegłym roku tak mi sie podobała 

Naoglądałam się jak zwykle pięknych róż. U mnie nie stworzę im odpowiednich warunków, a one nie lubią ciasnoty więc tak zostanie jak jest.
Pozdrawiam Krystyna
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu rozterki masz przednie ale to prawda każda róża jest cudna i kochana za coś, niektóre mają dwa cosie i tu już jest większa miłość a jak trafi się z trzema cosiami to już jest wieka królowa uwielbiana przez nas.
Margareta niby tylko Princessa a jest cudna jak królowa.
A z tą prognozą to wcale aż tak źle nie wygląda, powoli się ma ochładzać i bardzo dobrze, byle w styczniu nie przyjdzie wiosna.

Margareta niby tylko Princessa a jest cudna jak królowa.

A z tą prognozą to wcale aż tak źle nie wygląda, powoli się ma ochładzać i bardzo dobrze, byle w styczniu nie przyjdzie wiosna.

- JAKUCH
Majka no a w marcu szalejące mrozy . To by była katastrofa
jejku nie kraczcie.......póki co niech bedzie pięknie i ciepło bo dawno nie bylo takie typowej polskiej jesieni.....jak na razie jest ładnie

- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie będzie tak źle ,byle by w sobotę było słonecznie...A my sie juz postaramyy ,aby nastroje były znakomite... 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Nelik-święte słowa.
Cieszę się na spotkanie z Wami no liczę na p.Tapira(tylko nie wiem po co
)że będzie miał jakieś pięknotki.
Marto-no cóż -nie mamy wpływu na pogodę a szkoda.Do połowy pażdziernika ma być nieżle więc cieszmy się i tym.
Krysad-Krysiu podziwiam Cię ,że trzym asz się wyznaczonej lini działania.Ciasno?- o żebyś zobaczyla u neli i u mnie te malutkie ogródki.Jakoś nie możemy się powstrzymać przed zakupami r óżanymi.Po prostu stuknięte jesteśmy i tyle.
Czy wybierasz się na wystawę?
Majko kochana wczoraj właśnie czytałam zagraniczny post o Margarecie i tam właśnie jeden forumek stwierdził,że po 3 latach Crovn Princess Margreta powinna zmienić tytuł na królową bo tak pięknie kwitnie,rośnie i powtarza.Jednak dał jej 3 lata na zdobycie tego tytułu w swoim ogrodzie.
Pamelko kopce?Bądż spokojna bo jak nadejdzie ten właściwy czas to tu na forum wszystkie będziemy o tym pisały.
Jadziu jeszcze nie masz Teasing Georgii?
Jarko pisze o kalimagnezji-jestem ciekawa czy ktoś stosował pod róże jakieś jesienne preparaty.
W ubiegłej jesieni podlewałam skrzypem a ponieważ dużo go naprodukowałam to też lałam ile tego było.Może dlatego tak mi idą w górę?
Cieszę się na spotkanie z Wami no liczę na p.Tapira(tylko nie wiem po co

Marto-no cóż -nie mamy wpływu na pogodę a szkoda.Do połowy pażdziernika ma być nieżle więc cieszmy się i tym.

Krysad-Krysiu podziwiam Cię ,że trzym asz się wyznaczonej lini działania.Ciasno?- o żebyś zobaczyla u neli i u mnie te malutkie ogródki.Jakoś nie możemy się powstrzymać przed zakupami r óżanymi.Po prostu stuknięte jesteśmy i tyle.

Czy wybierasz się na wystawę?
Majko kochana wczoraj właśnie czytałam zagraniczny post o Margarecie i tam właśnie jeden forumek stwierdził,że po 3 latach Crovn Princess Margreta powinna zmienić tytuł na królową bo tak pięknie kwitnie,rośnie i powtarza.Jednak dał jej 3 lata na zdobycie tego tytułu w swoim ogrodzie.
Pamelko kopce?Bądż spokojna bo jak nadejdzie ten właściwy czas to tu na forum wszystkie będziemy o tym pisały.
Jadziu jeszcze nie masz Teasing Georgii?

Jarko pisze o kalimagnezji-jestem ciekawa czy ktoś stosował pod róże jakieś jesienne preparaty.
W ubiegłej jesieni podlewałam skrzypem a ponieważ dużo go naprodukowałam to też lałam ile tego było.Może dlatego tak mi idą w górę?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Święte słowaan-ka pisze:Pamelko kopce?Bądż spokojna bo jak nadejdzie ten właściwy czas to tu na forum wszystkie będziemy o tym pisały.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu uwielbiam Twoje zestawienia żółtych róż z niebieskimi powojnikami.....bajka.....chociaż widzę że i różowiutka w połączeniu z cudnym niebieskim powojniczkiem wygląda bajecznie
Margareta cudo , ostatnio miałam na nią strzszną ochotę....ale musiałam zrezygnować, bo już naprawdę nie mam miejsca

Margareta cudo , ostatnio miałam na nią strzszną ochotę....ale musiałam zrezygnować, bo już naprawdę nie mam miejsca

zawsze można zlikwidować kawałek trawnika
Aniu - pięknie tu jest, róże i powojniki prześliczne!

Aniu - pięknie tu jest, róże i powojniki prześliczne!

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Skrzyp na pewno bardzo dużo daje, bo najłatwiej przyswajalny dla roślin.
Nela też go używa w dużych ilościach i widać efekty.
Ja w tamtym roku nie miałam go dużo ani w tym.
Czas więc wybrać się po niego do lasu.
Nela też go używa w dużych ilościach i widać efekty.
Ja w tamtym roku nie miałam go dużo ani w tym.
Czas więc wybrać się po niego do lasu.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Kogro i nasze włosy i pazury po skrzypie są w dużo lepszej kondycji więc z roślinami podobnie.Tylko ta cholerna czarna plamistość panosząca się wszędzie.Przyszły sezon będzie pod hasłem-walczę i nie mam Czrnych punktów
Agnieszko dziękuję.Niebieski pasuje właściwie do wszystkich kolorów róż-a przynajmniej nie gryzą się.
Znam ten ból,że nie ma już miejsca pod róże a tyle pięknotek nas kusi.
Dzisiaj powtórzyła kwitnienie róża Ulrich Brunner Fils-hod.Antoine Levet(ojciec).Rośnie razem z S.de DR>Jamain.
Bardzo ładna,pachnie ,prawie bezkolcowa.U mnie już ma około 190 cm.

Agnieszko dziękuję.Niebieski pasuje właściwie do wszystkich kolorów róż-a przynajmniej nie gryzą się.
Znam ten ból,że nie ma już miejsca pod róże a tyle pięknotek nas kusi.
Dzisiaj powtórzyła kwitnienie róża Ulrich Brunner Fils-hod.Antoine Levet(ojciec).Rośnie razem z S.de DR>Jamain.
Bardzo ładna,pachnie ,prawie bezkolcowa.U mnie już ma około 190 cm.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Witaj Aniu, no nie ... normalnie wejście smoka

Pierwszy raz ją widzę i już do

Jak to dobrze, ze jest możliwość kupowania różyczek poza krajem.

- JAKUCH
ANUŚ Ulrich to slicznotka a w dodatku bezkolcowa
wiec warta zachodu . Czy masz ją już długo Tez sie już cieszę na sobotnie spotkanie 

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu tym Ulrichem trafiłaś prosto w serce, taka bezkolcowa to mnie potrzebna przy słupach pod pawilon a do tego kwitnie pięknymi kwiatami i pachnie, no ideał.
Już gdzieś czytałam o podobnej róży bezkolcowej tylko nie zapisałam nazwy i nie pamiętam. Ulrich wylądował w kajeciku na liście do zdobycia za rok.