Ewuś malinki takie wysłodzone wspaniałym słoneczkiem muszą być przepyszne
Tak sobie myślę....że jak coraz przychylniej myślisz o różach....to już wpadłaś na całego....wystarczy tylko zacząć....a coraz więcej tych piękności zamieszka w ogrodzie

Twoje przesadzone musiały trafić na odpowiadające im miejsce i teraz wspaniale się odwdzięczają.....w ogóle odpowiednie posadzenie to jest podstawa sukcesu.....dobrze przygotowane podłoże powoduje, że różyczki rosną jak na drożdżach, są silne , zdrowe i piękne
Gosiu dziękuję i bardzo zapraszam w realu
Majeczko ja różę kupiłam na Alle....u Bogdan w1. Już kolejny raz u niego kupowałam i wszystkie sadzonki były przepiękne, dorodne i zdrowe. Nigdy nie zdarzyło się też, żeby róża się nie zgadzała odmianowo, tak, że jestem naprawdę bardzo zadowolona
Wandziu, u Ciebie było nawet odwrotnie.....wody zdecydowany nadmiar....A u mnie okresy deszczowe jak najbardziej....ale jednak większość to czas suchy i bieganie z wężem......wczoraj nie udało mi się, ale dziś wieczorem znów szykuje się podlewanko, bo ziemia dosłownie popiół
Grażynko 
Chryzantemki najlepiej lubią odczyn gleby obojętny lub lekko kwaśny, tak więc myślę sobie, że w szyszkach byłoby im całkiem nieźle

Ja swoje mam obsypane korą .
Lucynko, może zimą będzie troszkę więcej czasu
Witaj
Halinko Dziękuję
Witaj
Gosiu 
Miło mi bardzo, że podobają Ci się moje rabatki, kolorków już niezbyt dużo....ale jeszcze chwilka i ogródek zmieni się nie do poznania dzięki przebarwiającym sie liściom drzew i krzewów
Witaj
Aguś
Ulcia dziękuję, cieszę się, że podoba Ci się
Jacku jesteś jak zawsze bardzo miły , dziękuję
Faktycznie gra światła i cienia u schyłku lata jest niesamowita.....
Hortensje to zdecydowane królowe późnoletnich i jesiennych ogrodów.......jestem szczęśliwa, że je poznałam, już teraz nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu
Kilka ogrodowych obrazków