Oprysk a dzewka
Oprysk a dzewka
Witam
Jaki oprysk uzyc na perz aby nie zaszkodzic młodym sosnom i brzozom
Jaki oprysk uzyc na perz aby nie zaszkodzic młodym sosnom i brzozom
Re: Oprysk a dzewka
Widze trudny temat hmm
Pewnie, że trudny, poczytaj tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 2775&hilit
Mało napisałeś.. z doświadczenia wiem, że brzozy i sosny to najczęściej samosiejki i tzw pionierskie gatunki drzew, u Ciebie tak jest czy specjalnie sadziłeś? Jeśli samosiejki, które wyrosły wśród perzu to ja namawiam Cię wyłącznie na regularne koszenie, oprysk bym sobie darowała
Mało napisałeś.. z doświadczenia wiem, że brzozy i sosny to najczęściej samosiejki i tzw pionierskie gatunki drzew, u Ciebie tak jest czy specjalnie sadziłeś? Jeśli samosiejki, które wyrosły wśród perzu to ja namawiam Cię wyłącznie na regularne koszenie, oprysk bym sobie darowała
brzoze i sosne sadziłem sam nie sa to samosiejki. a wysyp perzu jest strasznie duzy weic myslalem o oprysku ale nie chciał bym zniszczyc wszystkiego dodam ze drzewa sa tego roczne sadzone na wiosne :P
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zapraszam do poprawnego pisania na naszym forum.
Używaj interpunkcji,wielkich liter i wszystkich liter polskiego alfabetu jak ć,ą,ś. To konieczne...
Używaj interpunkcji,wielkich liter i wszystkich liter polskiego alfabetu jak ć,ą,ś. To konieczne...