Wszystkim odwiedzającym bardzo serdecznie i słonecznie dziękuję
Chciałabym się pochwalić tym co zobaczyłam przez przypadek podlewając "takiego jednego" zmieniłam mu miejsce i nie musiałam długo czekać
a tutaj hojki od Agusi już z korzonkami zamieszkały w swoich domciach

oby im tam było dobrze
na domek czeka jeszcze pepcia
aaaaa... i jeszcze jedna hojka ta której stanie na szafie nie pasowało chciała zmiany to wedle życzenia dostała nowe lokum, miejsce badylka na którym została obwinięta i tak się odwdzięczyła

(chociaż muszę powiedzieć że w jednym miejscu jest troszkę uszkodzona ma troszkę 'nadszarpniętą" jedną łodyżkę jakby się ułamać chciała - ale zostawiłam ją nie ruszam może się rana zabliźni

liście są nadal zielone - no ale zobaczcie jak się do życia po tylu latach rwie
a kolejna focia przedstawia begonki - sierotki w doniczusi i do nich dostałam jeszcze kilka gałązeczek (ukorzeniłam je) i czekam teraz czy odżyją jak taka jedna biała która cieszy nadal mnóstwem kwiatuszków
a na koniec zanudzania pochwalę się ostateczną wersją półeczki - tyle musi starczyć i więcej już nie mogę bo ugięła się i chociaż jeszcze mogłabym coś tam postawić to już nie da rady (niektóre doniczki oczywiście też do wymiany - żeby były jednakowe ale co jest w domu to wykorzystuję

) i takim że tak powiem malutkim kącikiem zieleni
Jeszcze raz bardzo serdecznie Wszystkim za miłe słowa i odwiedzinki dziękuję i oczywiście zapraszam nadal i wciąż
Pozdrawiam