Paweł bardzo proszę nie naśmiewać się z dzieła mojego Tadzika

On jest bardzo dumny ze swego dzieła - jeszcze nie skończonego i prawdę mówiąc nie wiem czy skończy je w tym roku, bo jeszcze sporo elementów brakuje, ale grill już funkcjonuje.
Marzenko nie powiem mnie także nie ucieszył rozmiar tego ustrojstwa, ale cóż musiałam ulec murarskiej pasji mojego M. To wszystko ma być przykryte w przyszłości dachem, więc może wtedy nie będzie już wyglądać tak monumentalnie.
Maju dziękuję za rozpoznanie ostróżki a co do suchodrzewu zapomniałam, że ci go dałam.
Basiu i ty Brutusie

Mam zakazane pokazywanie tego przybytku przed jego skończeniem, tak, że jak chcesz zobaczyć wnętrze to trzeba wsiąść w pociąg na Kędzierzyn Koźle, potem przesiadka do szynobusu w kierunku Nysy i wysiąść na stacji Nowy Las

można jeszcze Tośkę przekonać do podróży
Dziękuję
Jadzieńko 
od ciebie zawsze można liczyć na miłe słowa
Tosiu obiecałam, że zabiorę to zabiorę, ale na razie pieknie u ciebie kwitną to dajmy im jeszcze trochę spokoju
Sorki, ze dotąd się nie odzywałam, ale miałam małe kłopoty ze zdrowiem. Szykuje się piękna pogoda, dziś do nocy siedziałam w ogrodzie ciesząc się każdą chwilą. Zdjęć brak bo siadły baterki

Jutro się poprawię