Dzień dobry
Agatko, tak - jedna to vanilka, a druga pinki vinki i to właśnie moje chciejstwo

Jak nabędę to pójdzie w miejsce ogrodowej hortensji. Widziałam za 49 zł ale poszukam tańszej. Dzisiaj leje, teraz drugi syn chory

,wyskoczyłam tylko przyciąć trawę przy furtce, bo zarosła paskudnie, od przyszłego tygodnia mam pomoc w postaci taty, więc może coś porobię konkretnie.
Magda postanowiłam zainwestować w cebule , bo w zeszłym roku tylko kilka kupiłam licząc że z poprzedniego roku zostały i się niestety rozczarowałam ,bo coś padło na tulipany. Tylko jakieś pojedyncze egzemplarze wzeszły.
Ogródek przedszkolny super, poprzednie fotki były wiosenne, niestety nie mam letnich fotek, bo w lecie moje dziecko było na wakacjach

Co do chorągiewek to tymczasowe rozwiązanie, moja pamięć jest dobra ale krótka

Chciałam kupić takie profesjonalne etykietki plastikowe , ale nie wiem gdzie.
Masz ambrowca? Jak się spisuje ? Nie przemarza? Muszę poczytać na forum. Baardzo mi się spodobał. Poprzednio rosły tam klony ale coś je chyba trafiło i to nowe nasadzenia.
Iwonko, dzięki za patent, gdzieś miałam plastikowe noże muszę poszukać

Posadziłam już dużo cebul i ciągle mi mało.
Nie wiesz czy lilie teraz też się sadzi? Mam chrapkę na szachownicę ale , w tamtym roku posadziłam koronę cesarską i pięknie wyrosła , ale nie zakwitła

Co jej nie pasowało
Wczoraj zrobiłam kilka fotek tuż przed zmierzchem
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us