Było miło i przesympatycznie.Spotkania forumowe u Józia zawsze się udają

Scarlet ma się bardzo dobrze, wciąż kwitnieElizabetka pisze:Aniu ....ten The Prince...chyba nie muszę mówić. A jak tam się ma Scarlet moss.![]()
Z mojej Giardiny też jestem bardzo zadowolona.![]()
Toś się napracowała...w takie upały. Ja przesadzałam kwiaty domowe bo na podwórku nie dało się nic zrobić.
W sumie, to na razie cieszę się, że trawnika ubywa, bo i tak piękny nie jest.Elizabetka pisze:Aniu wyszło superowo....teraz widać, że trawniczka jest coraz mniej.
![]()
A o Nadusię się nie martw...moja Marta jak szła do przedszkola to też rozpaczała a później nawet w niedzielę chciała iść.
Ja również się cieszę Ewuniu, że Cię poznałamevluk pisze:Aniu, bardzo się cieszę, że Cię poznałam![]()
Było miło i przesympatycznie.Spotkania forumowe u Józia zawsze się udają
Dorotko, nie ma potrzeby przeglądania wcześniejszych stron, bo zdjęcia są i tak usunięte.korzo_m pisze:Aniu dziękuję za miłe spotkanie, chciałam poogladać Twój wątek, ale widzę że na to potrzebuję co najmniej kilku dniobiecuję jesiennymi wieczorkami spędzić w Twoim ogrodzie miłe chwile..
Arletko, ja również dziękuję.arlet3 pisze:Ja podpisuję się pod słowami Dorotki.
Dziękuję za miłe spotkanie i w wolnej chwili pospaceruję sobie po Twoim ogrodzie.