Jacku powiem szczerze, że nawet nie wiedziałam, ze jest tak dużo różnych trójsklepek i wszystkie takie śliczne

Z daliami mnie zaskoczyłeś, nie sądziłam, ze da je się przechować.....ale jeśli tak, to super, przynajmniej parapety nie będą zapełnione cała wiosną......będzie miejsce na inne wysiewy
Halinko a ja się cieszę, że Ty się cieszysz

Niech Ci pięknie rośnie
Agdula....bo to kwiaty obowiązkowe w danych ogrodach, prawda ? I wywołują prawdziwy sentyment
Mam nadzieję, że i lilie i piwonie będą Ci pięknie rosły....pod piwonie dobrze jest wrzucić kromkę chleba i płyciutko posadzić, bo inaczej długo mogą nie kwitnąć....a lilie lubią kwaśną ziemię
Aniu ja część swoich floksów już przycięłam i już z kącików liści wypuszczają nowe pędziki, tak, że niedługo znów będą kwiatuszki.....już nie takie okazałe wiechy jak ze szczytu....ale też śliczne
Hortensje mnie oczarowały na całego....teraz to już sobie nie wyobrażam jak mogłam ich wcześniej nie mieć

.....a mam dopiero 2 lata
Dzisiejsze widoczki ....
Chopin- róża, która oczarowała mnie na maxa....sadzona wiosną, błyskawicznie rozrosła się w wielki krzaczor....pięknie kwitła na początku lata....a teraz powtarza jeszcze obficiej.....na razie zakwitł dopiero jeden pęd....ale na wszystkich pozostałych są całe pęki pąków....już się nie mogę doczekać tego widoku
Sadziłam jesienią w zeszłym roku 2 krzaczki i niestety żaden nie przetrwał zimy....bardzo się cieszę, ze nie zrezygnowałam i ponownie posadziłam wiosną....jest warta, żeby ja mieć w ogrodzie
I coś nie różanego