No i najważniejsze - zakupy roślninne bardzo udane!
Też dobre. U nas mówią: są ludzie i parapetyShirall pisze:Osterku ja sobie zawsze wtedy powtarzam: Są ludzie i są dziwolągi
Sorry, nie chciałam zaćmić wszystkich super wrażeń z wypadu tym niezbyt miłym akcentem, boklarysa pisze: Ważne jest to, co po takim wyjeździe zostaje w nas. (...)
Miejsce obszarowo zdecydowanie mniejsze niż Hortulus. Może stąd więcej ciepełka![]()
W Dobrzycy zakaz robienia zdjęć czy ich późniejszej publikacji? Z wypowiedzi na forum zrozumiałam, że
nie można ich puszczać w świat.
Jasne, Kasiu!Kasia1972 pisze:Osterku, super fotorelacja![]()
No i najważniejsze - zakupy roślninne bardzo udane!
Z części zrobiłam leczo, właściwie jeszcze robię. Koleżanka (notabene sąsiadka działkowa mojej mamy)klarysa pisze: Co będzie z cukinii? Ja dodaje do lecza, fajne też w Ratatuj Pomysł na...Winiary-syn się nawet się nie zorientował, ze zjada warzywo, którego podobno nie lubino i pieczone jak kotlety w jajku i bułce.
Pozdrawiam
Nawet nie mam pojęcia, czym zasłużyłam na takie słowaempuza pisze:Wandziu![]()
Fantastyczna kobitka z Ciebie! Już nie moge się doczekać września...i opowieści spod namiotu (typowa pancia ze mnie)
Byłam w tym "Hortulusie, choć z dziećmi niewiele się zobaczy, bo nie były niczym zainteresowaneempuza pisze:Doczytałam, że byłaś w Horulusie i powiem Ci, że tyle razy byłam w ogrodzie i nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi, że robię fotki ( a pstrykamy ich bardzo bardzo).
Ciekawa jestem jak jest teraz, bo wczesna i późna wiosna bardzo nas rozczarowały.
Oczywiście, zaraz pobiegłam do Ciebie, by zobaczyć, co w Twoim lesie. Tyle zmian, a Ty mówisz żemagdala pisze:Witaj Osterku![]()
![]()
To Ty pojechałaś do mnie,a ja troszkę w Twoją stronęI też z namiotem.
Jak zwykle u Ciebie wielkie przemiany i masa pracy. Jestem pełna podziwu![]()
Dzięki Justysiuklarysa pisze:Cukinii na grillu spróbuję.
Z leczem jak z jazdą na rowerze-nie zapomina sięPychota prawda?
Życzę spokoju i radościkochana kobieto
Nigdy nie sadziłam ani dyń ani cukinii. Jedynym osiągnięciem było wiele lat temu posadzenie wmartinez_82 pisze:Widzę , że szybko się ogród powiększa. ładne cukinie ja już koło 30 takich zebrałem, i ciągle nowe rosną. Pozdrawiam Serdecznie mam nadzieję że już w połowie września uda mi sie naprawic komputer i nadrobic troszke zaległości. Marcin