Ogródek AGNESS cz.9
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.9
Aguś ale takiej soczystości, jak u Ciebie nigdy chyba nie było 

jejku Agness co to jest za piękność na tym ostatnim zdjęciu?

bo po prostu jest cuuuudowna

bo po prostu jest cuuuudowna

- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, piękne te dalie jednoroczne. Muszę się na nie skusić i wysiać w przyszłym roku. Zresztą niecierpki też ślicznie Ci kwitną.
U mnie to bedzie ich ostatni rok bo za duzo trzeba podlewać. Posadzę dzlie to same sobie poradza i ładniejsze niż niecierpki.
Do tego one chyba dobrze kwitną w cieniu więc w sam raz. Mam juz dość tego noszenia konewek na ten sezon, bo albo za
duzo deszczu albo za mało, ładnej pogody nie ma przwie wcale a konewki trzeba i tak dalej nosić
Na żabki się nie skuszę bo choć bardzo fotogieniczne to na rabacie ich nie widać
Milutkiego dnia
U mnie to bedzie ich ostatni rok bo za duzo trzeba podlewać. Posadzę dzlie to same sobie poradza i ładniejsze niż niecierpki.
Do tego one chyba dobrze kwitną w cieniu więc w sam raz. Mam juz dość tego noszenia konewek na ten sezon, bo albo za
duzo deszczu albo za mało, ładnej pogody nie ma przwie wcale a konewki trzeba i tak dalej nosić

Na żabki się nie skuszę bo choć bardzo fotogieniczne to na rabacie ich nie widać

Milutkiego dnia

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Agnieszko, żabki tak jak Wiesia będę podziwiać u Ciebie, bo u mnie w ogrodzie nie chciały rosnąć i zdecydowanie odmówiły współpracy
Natomiast floksy rosną u mnie w wielu miejscach w ogrodzie - są śliczne i baaardzo długo kwitną!
A fotki u Ciebie jak zwykle piękne, ujęcia i kolorki bardzo profesjonalne

A fotki u Ciebie jak zwykle piękne, ujęcia i kolorki bardzo profesjonalne

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś chyba wszystko u kogoś wydaje się sie ładniejsze....choćby u nas było najpiękniejsze
Martuś to trójsklepka, inaczej żabi storczyk
Wiesiu ja naprawdę jestem zadowolona z dalii, będę siała je co roku, kwitną, kiedy już większość kwiatów przekwitła i są bardzo ukwiecone i kolorowe
Żabcia ma przepiękne kwiatuszki, ale faktycznie, żeby dostrzec jej piękno trzeba się nad nią pochylić
Daluś bardzo się cieszę, ze podobają ci się moje widoczki
Trójsklepkę mam dopiero pierwszy rok, jak na razie ładnie rośnie....co będzie dalej zobaczymy....
Floksy to naprawdę wspaniałe kwiatuszki.....też już trochę ich mam a chcę posadzić jeszcze więcej
to wspaniałe plamy koloru wśród zieleni 

Martuś to trójsklepka, inaczej żabi storczyk

Wiesiu ja naprawdę jestem zadowolona z dalii, będę siała je co roku, kwitną, kiedy już większość kwiatów przekwitła i są bardzo ukwiecone i kolorowe

Żabcia ma przepiękne kwiatuszki, ale faktycznie, żeby dostrzec jej piękno trzeba się nad nią pochylić

Daluś bardzo się cieszę, ze podobają ci się moje widoczki

Trójsklepkę mam dopiero pierwszy rok, jak na razie ładnie rośnie....co będzie dalej zobaczymy....
Floksy to naprawdę wspaniałe kwiatuszki.....też już trochę ich mam a chcę posadzić jeszcze więcej

Aguś fotki jak zwykle piękne niezmiennie odkąd pamiętam
za to dowiedziałam się ciekawej rzeczy mianowicie że trójsklepka to inaczej żabi storczyk
w takim razie Twoja żabka piękna i jak inna od moich , ja mam Hirtę i Seiryu .

aha dzięki bo mi się tak spodobała no i wiem, że mama ma fioła na punkcie storczyków no a że to jest żabi storczyk to poszukam tu u siebie i kupię
mama się ucieszy! 

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Pamelka ma rację , Twoje fotki Aguś są tak soczyste , jakby na żywo oglądało się ogród
.
A ja lubię takie maleństwa , bo mam ich dosyć sporo , że czasem , to kładę się , klękam , by im cyknąć fotkę , np. urdzikowi , czy też cyklamenkom , albo maleńkim , niepozornym fiołkom labradorskim .

A ja lubię takie maleństwa , bo mam ich dosyć sporo , że czasem , to kładę się , klękam , by im cyknąć fotkę , np. urdzikowi , czy też cyklamenkom , albo maleńkim , niepozornym fiołkom labradorskim .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- AGNESS
Eluś dziękuję , jest mi strasznie miło, ze fotki się podobają
Moja żabcia niestety bezimienna....zaraz pobiegnę do Ciebie pooglądać Twoje trójsklepki....one wszystkie takie piękne
Martuś tórjsklepki mają niesamowicie piękne kwiatuszki....jestem pewna, ze mamie się spodoba
To bardzo oryginalna roslinka
Jagódko dziękuję bardzo
Ja też uwielbiam takie różne malutkie kwiatuszki, nad którymi trzeba się pochylić, żeby zobaczyć ich piękno....też mam ich trochę , ale takie raczej popularne, żadnych tam perełek, ale wszystkie bardzo lubię
Cyklamenki muszę sobie posadzić, bo nigdy nie miałam, a na takie kruszynki zawsze miejsce się znajdzie

Moja żabcia niestety bezimienna....zaraz pobiegnę do Ciebie pooglądać Twoje trójsklepki....one wszystkie takie piękne

Martuś tórjsklepki mają niesamowicie piękne kwiatuszki....jestem pewna, ze mamie się spodoba

Jagódko dziękuję bardzo

Ja też uwielbiam takie różne malutkie kwiatuszki, nad którymi trzeba się pochylić, żeby zobaczyć ich piękno....też mam ich trochę , ale takie raczej popularne, żadnych tam perełek, ale wszystkie bardzo lubię

Cyklamenki muszę sobie posadzić, bo nigdy nie miałam, a na takie kruszynki zawsze miejsce się znajdzie

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Agnieszko, już nie są bezimienne.
Trójsklepka tajwańska

Trójsklepka szerokolistna

Trójsklepka tajwańska

Trójsklepka szerokolistna
- AGNESS
Cudne!!!!Faktycznie stroją ogród bo nie widzę żadnej plamistości.U mnie jej pod dostatkiem.
Trójslepki prześliczne-muszę o nich poczytać.A zdjęcia -prima.
Trójslepki prześliczne-muszę o nich poczytać.A zdjęcia -prima.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I ja przyłączam się do zachwytów nad zdjęciami.
Nie słyszałam o daliach jednorocznych.
Ja mam identyczne, ale wieloletnie. Nie rosną wysokie, tak naokoło 50 cm.
Nie słyszałam o daliach jednorocznych.
Ja mam identyczne, ale wieloletnie. Nie rosną wysokie, tak naokoło 50 cm.
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Kontakt:
ehhhh piekne róże, chcialabym tak wepchac teraz nos w ktrórąś
i sie sztachnąć 

- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Te wasze trójsklepki śliczne , ja kupiłam jedną na wiosnę (nie wiem jaką ) i jeszcze nie kwitnie , ma tylko taki jeden pęd z liśćmi