Miłeg dnia

Ja je bardzo, bardzo lubię to więc one chyba mnie teżFRAGOLA pisze:Zurawki,żuraweczki to jest to co lubię.A u Ciebie takie dorodne kępy...widac że im tam dobrze
Danuśmm-complex pisze:Piekne kępy żurawek do tego trawy i ozdóbki ....lecę na kawkę w milutkiej atmosferzeCudownie u Ciebie!!!
Miłeg dnia
Aguś a u Ciebie taki ład że jak patrzę na swój to bym musiałam ciągle chodzić i coś poprawiać....wpadam w kompleksyagatka123 pisze:Agusia bardzo ładnie prezentuje się Twój ogród e sierpniowej szacie .
Aguś chciałabym widzieć te zakątki ktore wg Ciebie nie dają się do zdjęćagatka123 pisze:Chyba żartujesz![]()
Robię fotki tylko tam gdzie czyściutko ...
Krysiu cieszę że ci się u mnie podobakrysad71 pisze:Lubię ogladać takie widoczki ogrodowe i kompozycje roślinne. Kolorowo i spokojnie, czas letniego odpoczynku.
Lubię je w ogrodzie, dodają takiej lekkościdawidbanan pisze:Trawki![]()
Zakochałem się w nich w ciągu ostatnich kilku dni
Izuś nawet nie wiem kiedy tak porosły moje iglaczki[Iza] pisze:Piękna kolekcja żurawekIglaki masz już takie duże - fajnie, bo stanowią takie zielone filary w ogrodzie. Moje tujki ciągle małe jeszcze.
Tak temperatury w dzień iście afrykański ale mimo tego jak siedzę popołudniami w ogrodzie to już nie jest to samo jak w pełni lata, czuć inną aurą unoszącą się w powierzu- dla mnie to zwiastuny nadchodzącej jesieni niestetyheliofitka pisze:Agnieszko jaka jesień![]()
Temperatury iście afrykańskie, rośliny pysznią się kolorami...kochana dopiero przyszło lato![]()
Podpatrzyłam Twoje pelargonie...czy przechowujesz je przez zimę ? Kwitną Ci rewelacyjnie
Tak to prawdaaagaaz pisze:Widoki super..Żurawki muszę na drugi rok kupić bo super wyglądają cały czas