W moim ogrodzie
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W moim ogrodzie
Witaj ta roślina to floks też ją mam na skalniaku i jeszcze białą i różową a działeczka fajna
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
-
- 50p
- Od: 9 maja 2010, o 09:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pospacerowałam po Twoim ogródku.
Sympatycznie masz. Marzyłam ,żeby postarać sie o działkę z krzewami i drzewami. Niestety, moja była " goła" i teraz mam dopiero kilkuletnie drzewka i własciwie zero zacisznosci i cienia., a u Ciebie tyle wspaniałych roslin na " dzień dobry" .

Pozdrawiam. Marysia
Bardzo się ucieszyłam widząc "urządzoną" działkę. Na dzień dobry miałam jabłka z 2 jabłoni, agrest, porzeczki i jeszcze krzewy cieszące oko
Teraz zaczynam jednak dostrzegać pewne minusy. A to jabłoń mi nie pasuje w tym miejscu i chętnie bym ją przesunęła o kilka metrów, a to lokalizacja domku nie pasuje, itd.
No cóż człowiekowi nigdy nie dogodzi 
Mam ochotę na brzoskwinię posadzoną na miejscu papierówki, tylko, że jak wykopię jabłoń, to zrobię sobie Saharę- jabłonka rzuca cień przez cały dzień- tylko ze stolikiem latam wokół niej :P

Mam ochotę na brzoskwinię posadzoną na miejscu papierówki, tylko, że jak wykopię jabłoń, to zrobię sobie Saharę- jabłonka rzuca cień przez cały dzień- tylko ze stolikiem latam wokół niej :P
Dzięki!
Chociaż powiem Ci, że mnie się na mojej działce nie podoba. Jest szara i smutna, chociaż w tym roku posadziłam trochę kwiatów. Dużo na niej roślin szaro-zielonych i 'niebieskich' i pewnie przez to wydaje się smutna. Cóż, taką działeczkę kupiłam, a że żal mi każdej żywej roślinki jaka rośnie, no to męczę się z nieborakami i chociaż mi się nie podobają, to cieszę się patrząc jak sobie rosną. Architektury krajobrazu nie studiowałam i ciężko mi wyobrazić sobie wymarzony ogród. Hmm, nie każdy jest urodzonym ogrodnikiem.
Jak Ci się tak u mnie podoba, to zapraszam Cię moja droga na grilla!

Chociaż powiem Ci, że mnie się na mojej działce nie podoba. Jest szara i smutna, chociaż w tym roku posadziłam trochę kwiatów. Dużo na niej roślin szaro-zielonych i 'niebieskich' i pewnie przez to wydaje się smutna. Cóż, taką działeczkę kupiłam, a że żal mi każdej żywej roślinki jaka rośnie, no to męczę się z nieborakami i chociaż mi się nie podobają, to cieszę się patrząc jak sobie rosną. Architektury krajobrazu nie studiowałam i ciężko mi wyobrazić sobie wymarzony ogród. Hmm, nie każdy jest urodzonym ogrodnikiem.

Jak Ci się tak u mnie podoba, to zapraszam Cię moja droga na grilla!

mrowencja, lubelski
Dziękuję Wam za dobre słowo!!! Zdjęcie psiaczka, jak również ogrodzenia "do zadań specjalnych"
oczywiście wrzucę, tylko dopiero po powrocie do domu (i rozciągnięciu siatki), bo na laptopie nie trzymam zdjęć, a jestem teraz 200 km od domu.
Miłego końca lata Wam życzę, dużo wypoczynku i... maksymalnego naładowania wewnętrznych akumulatorów przed zimą

Dziękuję Wam za dobre słowo!!! Zdjęcie psiaczka, jak również ogrodzenia "do zadań specjalnych"

Miłego końca lata Wam życzę, dużo wypoczynku i... maksymalnego naładowania wewnętrznych akumulatorów przed zimą