W moim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W moim ogrodzie

Post »

Witaj ta roślina to floks też ją mam na skalniaku i jeszcze białą i różową a działeczka fajna
Pyzatka
50p
50p
Od: 9 maja 2010, o 09:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pospacerowałam po Twoim ogródku. :heja Sympatycznie masz. Marzyłam ,żeby postarać sie o działkę z krzewami i drzewami. Niestety, moja była " goła" i teraz mam dopiero kilkuletnie drzewka i własciwie zero zacisznosci i cienia., a u Ciebie tyle wspaniałych roslin na " dzień dobry" .
Pozdrawiam. Marysia
Awatar użytkownika
Orquidea
50p
50p
Od: 14 mar 2010, o 00:16

Post »

Bardzo się ucieszyłam widząc "urządzoną" działkę. Na dzień dobry miałam jabłka z 2 jabłoni, agrest, porzeczki i jeszcze krzewy cieszące oko :) Teraz zaczynam jednak dostrzegać pewne minusy. A to jabłoń mi nie pasuje w tym miejscu i chętnie bym ją przesunęła o kilka metrów, a to lokalizacja domku nie pasuje, itd. :roll: No cóż człowiekowi nigdy nie dogodzi :D
Mam ochotę na brzoskwinię posadzoną na miejscu papierówki, tylko, że jak wykopię jabłoń, to zrobię sobie Saharę- jabłonka rzuca cień przez cały dzień- tylko ze stolikiem latam wokół niej :P
mrowencja

Post »

Witam!
Ale tu masz fajnie !!!
Awatar użytkownika
Orquidea
50p
50p

Post »

Dzięki! :)
Chociaż powiem Ci, że mnie się na mojej działce nie podoba. Jest szara i smutna, chociaż w tym roku posadziłam trochę kwiatów. Dużo na niej roślin szaro-zielonych i 'niebieskich' i pewnie przez to wydaje się smutna. Cóż, taką działeczkę kupiłam, a że żal mi każdej żywej roślinki jaka rośnie, no to męczę się z nieborakami i chociaż mi się nie podobają, to cieszę się patrząc jak sobie rosną. Architektury krajobrazu nie studiowałam i ciężko mi wyobrazić sobie wymarzony ogród. Hmm, nie każdy jest urodzonym ogrodnikiem. :wink:
Jak Ci się tak u mnie podoba, to zapraszam Cię moja droga na grilla! ;:137 :uszy
mrowencja

Post »

Trochę daleko ;p ale wirtualnie jak najbardziej :)
Awatar użytkownika
Orquidea
50p
50p

Post »

mrowencja, lubelski :wit
Dziękuję Wam za dobre słowo!!! Zdjęcie psiaczka, jak również ogrodzenia "do zadań specjalnych" :wink: oczywiście wrzucę, tylko dopiero po powrocie do domu (i rozciągnięciu siatki), bo na laptopie nie trzymam zdjęć, a jestem teraz 200 km od domu. :)
Miłego końca lata Wam życzę, dużo wypoczynku i... maksymalnego naładowania wewnętrznych akumulatorów przed zimą ;:108 ;:3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”