Ogródek AGNESS cz.9
Re: Ogródek AGNESS cz.9
No, no u ciebie jesieni nie widać! Jestem za ignorowaniem jej! Zaczynam powoli myśleć o różach...
- kropka010
- 500p
- Od: 28 lip 2011, o 22:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, no ale pękne te różyce
oby było tak dalej, jesień błądzi i omija twój ogródek wielkimi krokami, ale to super przynajmniej będziesz ogrzewala nasze serducha zdjątkami 

... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiecie co?
Gdyby było tak jak piszesz Aga : niechby taka złota, słoneczna, bogata jesień trwała ze 4 miesiące.....choćby do lutego.....a później znów wiooooosna kochałabym ją z całego serca
Ale jesień już zawsze lekko pachnie zimą, a tego nie lubię.
Dlatego wypieram ją ze świadomości jak długo się da ;)
Gdyby było tak jak piszesz Aga : niechby taka złota, słoneczna, bogata jesień trwała ze 4 miesiące.....choćby do lutego.....a później znów wiooooosna kochałabym ją z całego serca

Dlatego wypieram ją ze świadomości jak długo się da ;)
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Takie zakupy jakie poczyniła Agnieszka znacznie ułatwiają to wypieranie Marto
Też muszę się w końcu za to wziąć.
Właśnie namierzyłam Yellow Fairy Agnieszko

Też muszę się w końcu za to wziąć.
Właśnie namierzyłam Yellow Fairy Agnieszko

- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34

Przestało wiać, a ja do domu, jutro marsz do pracy

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lucynko....niedługo zacznie się sezon różanych zakupów....ja już pasuję.....chyba, że sąsiad odsprzeda kawałek działki
Aniu wiesz..... nie dopuszczam myśli o schyłku lata, różyczki nie pozwalają, wciąż pięknie kwitną
Chopin jest cały obsypany pąkami....już zaczynają pękać i będzie piękny kremowy bukiet
Martuś wypieraj, wypieraj....a taka piękna, cieplutka, słoneczna pogoda skutecznie Ci w tym pomoże.....oby jak najdłużej było tak pogodnie i pięknie jak teraz
Krysiu bardzo się cieszę, ze udało Ci się znaleźć żółtą fairkę....naprawdę pięknie kwitła całe lato i nadal widać , że nie ma zamiaru przestać
Co do różanych zakupów ....to zaraz sie zacznie sprzedaż z gołym korzeniem.....pozostanie tylko wybierać
....ale ja juz pauzuję.....już dość.....miejsca brak....i tak, żeby posadzić te, które kupiłam kilka roślinek musi wylecieć z mojego ogródka
Ostróżko kwiatuszek o który pytasz to Niecierpek Waleriana
Jednoroczna roślinka.
Joluś naprawdę kochana jesteś
Szkoda, ze nie możesz pokorzystać dłużej z pięknej pogody ....ja mam jeszcze tydzień laby

Aniu wiesz..... nie dopuszczam myśli o schyłku lata, różyczki nie pozwalają, wciąż pięknie kwitną

Martuś wypieraj, wypieraj....a taka piękna, cieplutka, słoneczna pogoda skutecznie Ci w tym pomoże.....oby jak najdłużej było tak pogodnie i pięknie jak teraz

Krysiu bardzo się cieszę, ze udało Ci się znaleźć żółtą fairkę....naprawdę pięknie kwitła całe lato i nadal widać , że nie ma zamiaru przestać

Co do różanych zakupów ....to zaraz sie zacznie sprzedaż z gołym korzeniem.....pozostanie tylko wybierać

Ostróżko kwiatuszek o który pytasz to Niecierpek Waleriana

Joluś naprawdę kochana jesteś

Szkoda, ze nie możesz pokorzystać dłużej z pięknej pogody ....ja mam jeszcze tydzień laby

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś śliczne te róże naprawdę fajne odmiany 

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguś , z Graham Thomas - a na pewno będziesz zadowolona , mój w tym roku przepięknie kwitnie , a żadne choróbska ( odpukać
) się go nie imają . Wyrosnął na 1,60 , z czego bardzo się cieszę
.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
hejka
pieknie tu u Ciebie, lilie piękne szczerze mówiąc wszystkie Twoja roślinki, kwiatuszki są cudowne, aż normalnie dech zapiera, zaś róże......ojej
aż mi głupio, bo mam dopiero 4.......a mój kącik jeszcze taaaki malutki, tylko 3 róże....może kiedyś też bedzie tak pieknie u mnie, tak różano jak u Ciebie....
zółte, pomarańczowe, krwisto czerwone - tyle kolorów och nic tylko wzdychać i marzyć.....

pieknie tu u Ciebie, lilie piękne szczerze mówiąc wszystkie Twoja roślinki, kwiatuszki są cudowne, aż normalnie dech zapiera, zaś róże......ojej

aż mi głupio, bo mam dopiero 4.......a mój kącik jeszcze taaaki malutki, tylko 3 róże....może kiedyś też bedzie tak pieknie u mnie, tak różano jak u Ciebie....

zółte, pomarańczowe, krwisto czerwone - tyle kolorów och nic tylko wzdychać i marzyć.....

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02

No to będzie na co popatrzeć w przyszłym roku.
Słoneczne fotki teraz bardzo poprawiają humor.
No bo jesiennie zaczyna się znów robić.....

A lato.........ech......szkoda gadać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu chryzantema cudnie Ci kwitnie.
Na zdjęciu śladu choroby nie widać.
Zakupy różane wspaniałe, Graham Thomas po Westerlandzie jest moim marzeniem.
Jutro jadę na szkółking z córką, myślę, że gdzieś je upoluję.

Na zdjęciu śladu choroby nie widać.
Zakupy różane wspaniałe, Graham Thomas po Westerlandzie jest moim marzeniem.
Jutro jadę na szkółking z córką, myślę, że gdzieś je upoluję.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu to moje wymarzone.....były jeszcze inne równie wspaniałe, które bardzo , bardzo chciałabym mieć.....niestety nie mam miejsca, żeby te posadzić będę musiała wyeksmitować kilka roślinek z ogrodu...
Jagódko, bardzo się cieszę czytając takie opinie....mam nadzieję, ze będzie rósł równie pięknie jak u Ciebie
Shirall witaj w moim ogródku
Bardzo się cieszę, że podoba Ci się......jeszcze troszkę i Twój ogródek będzie się mienił tęczą różanych barw......
Grażynko, mam nadzieję, ze różyczki polubią mój ogródek i będą ładnie rosły i kwitły
Ostatnio jest piękna słoneczna pogoda.....mam nadzieję, ze będzie taka jeszcze dłuuuuugo
Tajeczko, to tylko góra taka ładna....dół niestety brązowy i suchy....aż smutno.....teraz to już tylko na fotce ładnie wygląda, bo widać tylko kwiaty....
Życzę Ci wspaniałego szkółkingu....jestem pewna, że kupisz wspaniałe roślinki....już czekam z niecierpliwością na relację
Sierpniowe widoczki....

Jagódko, bardzo się cieszę czytając takie opinie....mam nadzieję, ze będzie rósł równie pięknie jak u Ciebie

Shirall witaj w moim ogródku

Grażynko, mam nadzieję, ze różyczki polubią mój ogródek i będą ładnie rosły i kwitły

Ostatnio jest piękna słoneczna pogoda.....mam nadzieję, ze będzie taka jeszcze dłuuuuugo

Tajeczko, to tylko góra taka ładna....dół niestety brązowy i suchy....aż smutno.....teraz to już tylko na fotce ładnie wygląda, bo widać tylko kwiaty....
Życzę Ci wspaniałego szkółkingu....jestem pewna, że kupisz wspaniałe roślinki....już czekam z niecierpliwością na relację

Sierpniowe widoczki....

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aguś widoczki boskie
Widoczek z pierwszej fotki to mój faworyt .
Różyczki kupiłaś wspaniałe .
Jestem ciekawa gdzie je posadzisz

Widoczek z pierwszej fotki to mój faworyt .
Różyczki kupiłaś wspaniałe .
Jestem ciekawa gdzie je posadzisz

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu w Twoim ogrodzie pięknie i kolorowo.
Hortensja Limelight ma dużo kwiatów, grube nie pokładające się pędy.
Na mojej dwa kwiaty leżą na ziemi, dopiero te późniejsze, które rozkwitają są bardziej stabilne.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Hortensja Limelight ma dużo kwiatów, grube nie pokładające się pędy.
Na mojej dwa kwiaty leżą na ziemi, dopiero te późniejsze, które rozkwitają są bardziej stabilne.
Pozdrawiam Cię serdecznie.