No tak, ale tu kurzu, postanowiłam, że coś z tym zrobię właśnie dziś. Czasu ciągle mało. Mam masę zaległych zdjęć do wklejenia i teraz też już przydałoby się zrobić nowe, ale jakoś powoli dojdę z tym do ładu.
Od czasu mojej nieobecności na forum przybyło mi kilka nowych sztuk storczykowych, a już obiecałam sobie, że nic nie kupię

Moja silna wola jest słaba.
Iwonko, Justynko(duju), Basiu, Asiu, Justynko(justus27), Moniko dziękuję
lucynaf pisze:Pięknie i kolorowo

Na kwietniku jest stanowczo za mało storczyków, trzeba to zmienić

Jak przesadzisz cambrie do przezroczystej doniczki ze swoim podłożem to będziesz wiedzieć co masz w środku

Nie lubię sabotków, bo one mnie też nie

Twój pięknie rośnie

Lucynko dziękuję

Ja już kombinuję jak tu zagospodarować kwietnik, aby znalazło się tam więcej kwiatów, jest na 5, ale na jednym miejscu umieściłam 3 storczyki, które nie kwitną.
Cambrie mam już w przezroczystych doniczkach.
Ja lubię sabotki, choć nie wiem czy one mnie też

, ale rosną jakoś wolno, troszkę przyspieszyły jak wyniosłam je na balkon i teraz już troszkę większe.
To może parę fotek
Na początek moja miniaturka, która kwitnie mi nieprzerwanie
Piccolo Red już nie kwitnie, ale był boski.
Ta hybrydka mnie zniewala, bardzo lubi się rozgałęziać i długo kwitnie, ale obecnie ścięłam jej pęd z kwiatami, żeby wzmocniła się w korzenie, opłaciło się, zaraz wypuściła dwa nowe listki i nowe korzonki, mam nadzieję, że na wiosnę znów zobaczę jej śliczne kwiatuszki.
To jedna z nowości zakupiona w czerwcu, nadal bardzo ładnie kwitnie
Razem z żółtaskiem
Ta drobnokwiatowa hybrydka kwitła jednocześnie z obu roślinek, znajdujących się w jednej doniczce, obecnie już jednego pędu nie ma.
Na razie to tyle, żebym później miała co pokazać

Udaję się do Was ;:70