Sabotek - marzę o nim, ale niestety nie miałam okazji spotkać na żywo :/
Ten, który oddałaś teściowej - z pierwszej fotki - śliczny... nie oddałabym takiego.
Życzę wielu kwitnień

Tomku i jaki morał z tego -nie wierzcie teściowejtom_mix pisze:Syliwa, ależ Ty masz cudeńka. A jak zobaczyłem że posiadasz Paphiopedilum Wossner Bellarmi i Bulbophyllum blumei to myślałem że się rozpłynę. Będę często zaglądać![]()
Na koniec Cie trochę rozczaruję. Twój piękny "bananowiec" tak naprawdę jest krasnokwiatem Katarzyny. Jednak ten drobny szczegół nie umniejsza jego piękna
Mnie bardzo zauroczył swoim kolorem...Amator97 pisze:Dobrze sobie coś kojarzyłem, że nie wygląda mi to na bananowiec, potwierdziłeś moje przypuszczenia.tom_mix pisze:(..) Twój piękny "bananowiec" tak naprawdę jest krasnokwiatem Katarzyny. (..)
Ale i tak jest piękny
No widzisz Arletko w swoim krótkim życiu dorobiłam się już synowej,taka małolata ze mnie nie jestarlet3 pisze:syljed pisze:Tak,tak storczykami zarażam rodzinkę... synową ...jaką synową? Przecież Ty małolata jesteś.
![]()
Nowości z Łańcuta bardzo ładne.![]()
Masdevallie pięknie u Ciebie rosną, czekam na kolejne fotki kwitnących.
Hybrydki u teściowej też super kwitną.
Witaj u mnieKooo pisze:Cudowna kolekcja
Sabotek - marzę o nim, ale niestety nie miałam okazji spotkać na żywo :/
Ten, który oddałaś teściowej - z pierwszej fotki - śliczny... nie oddałabym takiego.
Życzę wielu kwitnień
No nie ładne te plamy,ale w domu mam Topsin i Grevit coś z tego może być zastosowane??lucynaf pisze: a tu jakieś plamy![]()
Na pewno nie możesz ich tak zostawić. Ja bym to szybko potraktowała Biochikolem.
Ja mam 27 lat i trzech synów w tym jednego 8 letniego i dwóch starszych.Amator97 pisze:No, znowu piękne zdjęcia...
Może to dziwne, ale jakoś ja mam 14 lat i mam już szwagra i siostrzeńcasyljed pisze: No widzisz Arletko w swoim krótkim życiu dorobiłam się już synowej,taka małolata ze mnie nie jest![]()
dudus327 pisze:I wreszcie dotarłem do twojego wątku - tak jak sobie obiecywałem
Masz piękne storczyki - naprawdę mi się podobają
Będę zaglądał do Ciebie częściej
Lucynko odizolowałam go i jeszcze jednego (w razie czego) bo stały obok siebie i potraktowałam je Topsinem.Raczej nie było wcześniej plam,a mam już go spory czas.lucynaf pisze:Sylwia, to może Topsin, Grevit chyba jest za słaby. Może ktoś coś jeszcze poradzi ? Odizolowałaś tego storczyka ? Długo go masz ? Wcześniej był bez plam, czy były małe i się powiększyły ?
Już się nie mogę doczekać kolorówFiligranowa27 pisze:Ale u ciebie bedzie za niedlugo kolorowo jak sie wszystkie paczusie rozkwitna:)
Violka jest wdzięczna,pięknie pachnie,ale nie utrzymuje tak długo kwiatów jak księżniczkavictorys pisze:Sylwio, po zielenince uderzyłaś po oczach tym różowym kwiatkiem!
Dziękuję.Kooo pisze:Violkapiękna jest!