Opowieść o moim miejscu ...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Opowieść o moim miejscu ...

Post »

Naprawdę to na żywo jeszcze piękniej. A do tego wycyganiłam całą reklamówkę dorodnych flanc truskawek :tan Aguś jesteś kochana. Tylko jak ja Ci się odwdzięczę :)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie zagospodarowny skalniak ;:108 Cudownie !!!
Gdzie byliscie na wycieczce?Piękne krajobarazy ;:108
Pozdrawiam ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:shock: o raju ale gości :heja i wszyscy chwalą-no żyć nie umierać ;:180 ;:180 ;:180
no to dla was za te przemiłe słowa cosik na ząb
Obrazek
Działeczko :oops: no nie przesadzaj bo się czerwienię -staram się, mam kolejne plany murarskie a i materiał prawie zdobyty(połączyłam kilka pomysłów z FO i zobaczymy czy czas pozwoli je zrealizować i jak to by wyszło...)ty też działasz pełną parą aż pozazdrościłam ci rarytasików no i Łba :;230
Tamaryszek witaj w początkujących progach bodziszki to prezęcik i chyba się przyjeły -mam nadzieję że dobrze kombinuję ;:14 .Mgły to u nas rano często wstają i są przesycone czymś tajemniczym-tylko uwieczniać :uszy a dla ciebie specjalnie "wieczorny deszczyk"a tojeść też tam jest ;:224
Obrazek
Jagusiu ;:196 kochaniutka jesteś, ładnie będzie wyglądała wiosną jak na biało zakwitnie :heja a jak chcesz to pojadę i pomogę (?)-uwielbiam się paćkać w cemencie
Aguś to nasza pierwsza wycieczka w nieznane z dzieciaczkami-spisały się na 5 i teraz będziemy tak częściej się wybierać-a jakie zdjęcia cudne-i dużo dużo radości :tan ...dziękuję za pochwałe zdjęć fajnie by było jak bym nauczyła się kiedyś robić takie ładniusie jak twoje(miło że mnie wspierasz a jeszcze milej by było jak byś kiedyś podjechała i osobiście mnie podszkoliła ;:224 )

a to też chciałam pokazać-zwykłe ale cieszy ;:7

Obrazek
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kropelka oj tak tak oj ;:180 fajnie ze się podoba -a pomysł zaczerpnięty od FO :uszy więc tak naprawdę to nie do końca moja zasługa ;:196
elsi Eluńko one nie szeptały tylko huczały i szeptów to słychać nie było-są niesamowite i podbiły serducha moich dzieciaków( jeszcze je odwiedzę-obiecałam ) a gdzie zdjęcia tych doniczek?! koniecznie je chcę zobaczyć choćby na pw ;:65 -ale fajnie "utytlana" musiałaś wyglądać :;230 to jak zabawa w dziecko-super no nie?!!!
Uleńko dzisiaj miałam bardzo milutko spędzony dzień w towarzystwie cudownie przesympatycznych kobitek ;:196 ;:196 ;:196 dziękuję wam za odwiedzinki ;:136 no i jak ci herbatka z malwy smakowała? :;230 szalona kobitko-jesteś niesamowita(mam nadzieje że zguba się znalazła? malinkowo jest aktualne...?... ;:71 )na pw zobacz!
mm-complex Danuś to Susiec-piękna okolica i niesamowite widoczki-a ile kamiennych krajobrazów,coś bym sobie uszczknęła gdyby można :? dziękuję że wpadłaś i fajnie że ci się podoba-to może mieniamy, bo ja zakochana jestem w twoim brzozowym zakątku-albo podziałaj ze mną u mnie to policzy ci się za dobry uczynek- ;:108 ;:177 tak serio serio wasz ogród jest niesamowity ;:196
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

FRAGOLA Graziu fajeniascie napisałaś co myslisz ;:180 a z wycieczki najfajniejsze foteczki to sobie zostawiłam ;:224
zwkwiat witaj w mojej opowieści pięknie dziękuję i mam nadzieję ze będziesz mi pomagać i może zasugerujesz co nieco ;:122
Tajeczko już po wczasach?szybko to najfajniejsze mija :? My byliśmy na wycieczce pt. "Szumy" w Suścu i było fantastycznie-dzieciaki zachwycone i bardzo pewne siebie się zrobiły dziękuję za odwiedzinki no i zapraszam do mnie ;:65 pozdrowienia dla M i mamy(miło wspominam ;:196 )
Beatko te stare konie może nie buszują tak jak te młode-uwierz stratować to potrafią nie jedno ;:14 a co do "miejsca" to M jak na razie troszkę moje zapędy przekopywania trawnika chamuje(ale po kawałeczku...po ociupince... :;230 )a to od ciebie i zobacz jak rośnie ładniusio i już zakwitło
Obrazek
Kasia_Tomek ;:180 ucze się a na FO wymagających jest wielu więc starać się trzeba...dziękuję za odwiedzinki, strasznie mi się u Was podoba i ciesze się że mam w swoim wątku wasze doradztwo :heja
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

no to może coś z fotek dodam żeby było kolorowo
Obrazek klonik powolutku zacieni zaplanowany kącik
Obrazek i tutaj też go widać
Obrazek i w roli głównej klon jawor Leopoldii
a na koniec "beszczelny "nie dość że dach mi za...brudził to i do zdjęcia tyłem! ;:44 Obrazek
:;230 ale jak pięknie zdobi moje niebo...Obrazek
a było dziś ślicznie :wit :wit :wit
Obrazek
Awatar użytkownika
kasik 69
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2010, o 15:04

Post »

I u mnie było dziś ślicznie,szkoda,że ciągle brakuje mi czasu,żeby spokojnie odpocząć w ogrodzie,i nic nie wskazuje,że coś się zmieni.
Coś podobnego jak twój skalniak z dzbankiem chcę stworzyć na starej studni,ale to na razie tylko plany,patrzę i podziwiam twoje dzieło :shock:.A boćki za chwilę odlecą,wiem bo młody z gniazda naprzeciwko mojego domu już lata na całego ;:108
Zapraszam do mnie,
Moje wątki
Nasz Ogród
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Za to jak byłam z córą u Agi to pięknie nam się prezentował, pewnie dlatego, że aparat zostawiłam w torebce w aucie.
Ludziska, herbatka z malwy pyszna, muszę się wprosić na takową znów i nie ma mocnych, za rok na swojej działce muuuuuuuuszę mieć te malwę. O nawet mam pomysła, na tej blisko, co to truskawki głównie przewiduję i cokolwiek do zapełnienia. Nie będzie już cokolwiek. prócz przypuszczam fasolki szparagowej będzie malwa, o ile hihi uda mi się od Agi wycyganic kilka nasion ;:224
Wiecie poza tym , z czym od Agi wyjechałam?????????? Z całą masą przecudownych flanc truskawkowych !!
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Agnieszko, rzeczywiście opowieść o Twoim ogrodzie coraz lepsza i ciekawsza! :) Prześliczne te kompozycje skalniakowe! Tojeść rozesłana potrafi dodać wiele uroku, nie podejrzewałam jej o to...Kaskady szczerze zazdroszczę! Podziwiam Twoją pomysłowość i pracowitość, te kamienie i kamyczki...Wiem, ile kosztuje utrzymanie w porządku takich miejsc...
A klon Leopoldii... słusznie podejrzewasz, że powoli ocieni :lol: A nie przypala Ci się?
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Zazdroszczę takich sąsiadów, jak bocian i zajączek :) Masz piękny skalniak, gratuluję. Wbrew pozorom nie jest łatwo założyć skalniak - łatwo w nim o bałagan. Twoja aranżacja jest bardzo udana :)
Awatar użytkownika
Dzialeczka
500p
500p
Od: 28 kwie 2010, o 21:30

Post »

Agnieszko, poproszę bociana! Czy uwierzysz, że w Kanadzie nie ma bocianów :!: :?: Ani jednego :( Ponieważ ten ptak bardzo kojarzy mi się z Polską, to na pulpicie laptopa wstawiłam zdjęcie bocianów na jakiejś starej chałupie... ;:122
Pozdrawiam,
joanna
Działeczka w cieniu dębu - Zapraszam!
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Aguś ;:196
Dziękujemy za wspaniałe, miłe, serdeczne przyjęcie. Za chrupkowe kotleciki i niezapomniane chwile.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Niech on sobie będzie bezczelny ale niech zostanie jeszcze ze 3 miesiące,może lato się wydłuży,może nadejdzie prawdziwe takie na jakie czekamy???
Agnieszko przepiękne jest to miejsce nad Tanwią,czy daleko masz do niego?
Chyba widziałam już dawnooo temu zdjęcia z tego miejsca u kogoś na forum - u Zenobiusza? może?
A Ty aż kipisz od pomysłów ... fajnie ;:138
ostrozka
ZBANOWANY
Od: 21 sie 2011, o 01:54

Post »

Przeczytałam cały wątek, szczególne wrażenie zrobił na mnie skalniak. Podziwiam własnoręcznie robione donice.
Wspaniały ogród, gratuluję. :)
;:108
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu z tym czasem będzie coraz lepiej-a przynajmniej zajmiemy się jesiennym dosadzaniem i przesadzaniem a jak się zbiorę to i ja coś pomuruję -pochwal się i ty -uwielbiam takie dodatki ogrodowe-własnoręczne :!: Widoczki boćkowych lotów u nas teraz też nad domami częste to zapowiedzi jesieni :roll: a to przykład z mojego ogrodu zapowiadający tę piękną porę roku
zielenieją już błękitne kule..............i astry zawiązują pączki
Obrazek...........................Obrazek

Uleńko ;:196 dla ciebie i ;:196 dla córeczki i ;:196 za drógi dzień pełen niesamowitych wrażeń :tan jesteście kochane ;:108
no i dla ciebie Uluś na życzenie mój ulubiony "miętowy"(zielony) mieczyk i drugi jeszcze ślicznie trzymający się tys ładny
Obrazek ........................... Obrazek
mam nadzieje że mimo przygód miło wspominacie nasze spotkanie szalona kobitko ;:97
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”