Storczykowe przygody
Re: Storczykowe przygody
Wow, Moniko, zmarzluch jest cudowny, tak obficie kwitnie, mianiaturka też cudna, po prostu wszystkie są piękne- jak to storczyki 

Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne wszystkie ale żółty cudny
Czasami myślimy że czymś możemy zaszkodzić naszym podopiecznym a tu proszę akurat to zmrożenie dobrze chyba zrobiło zmarzluchowi

Czasami myślimy że czymś możemy zaszkodzić naszym podopiecznym a tu proszę akurat to zmrożenie dobrze chyba zrobiło zmarzluchowi

- Mireczek1965
- 200p
- Od: 3 sie 2011, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne kwiaty. Tak jak Ci Moniko napisałem wcześniej jestem pełen podziwu dla Twojej wytrwałości i uzyskanych efektów. Skoro podobają Ci się moje stroczyki to może będziemy sobie co tydzień wymieniać nasze kolekcje?
. Storczyk, który kwitnie u mnie na fioletowo za rok na wiosnę będzie miał odnóżki z korzonkami, więc mogę Ci jedną przesłać priorytetem.

Rysiu - kto wie, chmoże zmarzluch lubi chłody ale lepiej mi jak kwitnie niż jak gubi kwiaty i pączki - strasznie przeżywałam, że znów coś źle zrobiłam i zniszczyłam storczyka
Piotrze,Agnieszko, Lucynko, Kasiu, Moniko, Kasiu dziękuję za miłe słówko
bić nie musisz hihihi taki weekendowy wypad
storczyki dziękują za komplement
Co do dendrobium to jestem chętna na keiki 

Piotrze,Agnieszko, Lucynko, Kasiu, Moniko, Kasiu dziękuję za miłe słówko

Arletko ani ja u Kasi ani Kasia u mniearlet3 pisze:Jeśli mogę być troszkę wścibska to która u której była? bo jak Kasia u Ciebie to ma krechę jak od nas do Łodzi.sama pisze: Pochwalę się tylko, że sobotni wieczór do późnych godzin nocnych spędziłam w rewelacyjnym towarzystwie Katarzynki575 i jej![]()
![]()
Storczyki śliczne

storczyki dziękują za komplement

bardzo dziękuję, za tak pochlebne słowaMireczek1965 pisze:Piękne kwiaty....... .

I jeszcze tygrysek z bliższa

I mała niespodzianka na żółtym (z dzieciaczkiem) zdjęcie mało wyraźne ale chyba widać co to ;)

I mała niespodzianka na żółtym (z dzieciaczkiem) zdjęcie mało wyraźne ale chyba widać co to ;)

- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Oj, naprawdę prześliczny ten woskowiec
Widać, huuura
jest następny 
Widać, huuura

- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
I znowu Moniczko odrabiam zaległości
... Pięknie ci kwitnie woskowy tygrysek
a i te wcześniejsze też się super prezentują 

Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Monika widać jak na dłoni i powiem że to piękny widok
A tygrysek jak pięknie mordkę wdzięczy .

A tygrysek jak pięknie mordkę wdzięczy .
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
Monisiu mój dzieć w końcu śpi i ja zamiast iść w jego ślady, to z zapartym tchem czytam cały Twój wątek
cudowne masz kwiaty i obiecuję być stałym gościem w Twoim wąteczku, jeśli można 

jak nie było żadnego to teraz mam trzylucynaf pisze:Oj, naprawdę prześliczny ten woskowiec
Widać, huuurajest następny

A woskowiec jakoś bardzo przypadł mi do gustu tak samo jak ten, którego uwieczniłam na fotce z niebem w tle

Ewciu bardzo mi miło Cię gościć w moim wątku - oczywiście, że możesz być stałym gościem - będzie mi bardzo, bardzo miło

Ewo ja też mam zaległości - dzięki za miłe słówkoewarost pisze:I znowu Moniczko odrabiam zaległości... Pięknie ci kwitnie woskowy tygrysek
a i te wcześniejsze też się super prezentują

Piotrze pędzik to faktycznie cudny widok

Jagódko

A tak w temacie keiki to jeśli ktoś jest chętny na dzieciaczka z mojego dendrobium to proszę o informację - został mi jeden do wydania

- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Uwielbiam woskowce w kolorze żółtym. Zwłaszcza takie, które mają cętki, plamki i piegi. Mam do nich słabość
Twój - jest cudny
Gratuluję pędzika na żółtym

Twój - jest cudny

Gratuluję pędzika na żółtym

Przepiękne kwitnienia, najbardziej zachwycił mnie ten bladoróżowy ilością kwiatów... WOW 

różowy dziękuje za uznaniewanda_23 pisze:Przepiękne kwitnienia, najbardziej zachwycił mnie ten bladoróżowy ilością kwiatów... WOW

miło mi gościć Cię w moim wątku

Justynko bardzo dziękuję

Adasiu mam dzieciaczka tego o to osobnika jeśli chcesz jest Twoje (na pw proszę adres do wysyłki)

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Monisiu ,mamusia piękna zobaczymy kiedy dzieciaczek dorówna jej urodzie .Już się u mnie zadomowił i ma się dobrze