Moje kwiatki
- nuta23
- 1000p 
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kwiatki
Fiołeczki, Multiflorka i Storczysie .... po prostu brak słów tak pięknie wyglądają.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki

moje początki
- mis20
- 1000p 
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję wszystkim   , wybaczcie , że tak wszystkim razem ale o 18 wyjeżdżam na urlop do Zakopanego. Oby tylko nie padało.
 , wybaczcie , że tak wszystkim razem ale o 18 wyjeżdżam na urlop do Zakopanego. Oby tylko nie padało.

, wybaczcie , że tak wszystkim razem ale o 18 wyjeżdżam na urlop do Zakopanego. Oby tylko nie padało.
 , wybaczcie , że tak wszystkim razem ale o 18 wyjeżdżam na urlop do Zakopanego. Oby tylko nie padało.- Wiktoria_W
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ u Ciebie wszystko fantastycznie kwitnie: fiołki, skrętniki, storczyki, hojki, skrzydłokwiaty, hibiskusy, grudniki, wielkanocniki, chiritka i... kaktusy  . Tak, wiem, że kaktusy kwitną, ale jednak takie widoki zawsze mnie poruszają
 . Tak, wiem, że kaktusy kwitną, ale jednak takie widoki zawsze mnie poruszają  . Natomiast jeden z grudników ma wspaniały kolor kwiatów, aż zazdrość bierze
 . Natomiast jeden z grudników ma wspaniały kolor kwiatów, aż zazdrość bierze  . No i zauważyłam kuleczki starca - świetna roślinka
 . No i zauważyłam kuleczki starca - świetna roślinka  .
 .

. Tak, wiem, że kaktusy kwitną, ale jednak takie widoki zawsze mnie poruszają
 . Tak, wiem, że kaktusy kwitną, ale jednak takie widoki zawsze mnie poruszają  . Natomiast jeden z grudników ma wspaniały kolor kwiatów, aż zazdrość bierze
 . Natomiast jeden z grudników ma wspaniały kolor kwiatów, aż zazdrość bierze  . No i zauważyłam kuleczki starca - świetna roślinka
 . No i zauważyłam kuleczki starca - świetna roślinka  .
 .- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Asiu,
Ty już pewne w Zakopanem, a ja przyszłam pooglądać kwiatuszki u Ciebie 

Multiflorka Ci szaleje na całego Liczyłaś kwiatuszki na jednym baldachimku? Piękna jest ;)
 Liczyłaś kwiatuszki na jednym baldachimku? Piękna jest ;)
Śliczny, ciasny parapet z fiołkami.. A jak Wrócisz, to będzie jeszcze ciaśniej. Bo moje sadzonki do Ciebie pojadą...

Ty już pewne w Zakopanem, a ja przyszłam pooglądać kwiatuszki u Ciebie

Multiflorka Ci szaleje na całego
 Liczyłaś kwiatuszki na jednym baldachimku? Piękna jest ;)
 Liczyłaś kwiatuszki na jednym baldachimku? Piękna jest ;)Śliczny, ciasny parapet z fiołkami.. A jak Wrócisz, to będzie jeszcze ciaśniej. Bo moje sadzonki do Ciebie pojadą...

- ewka63
- 500p 
- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Kontakt:
Witaj Asiu   Ty się urlopujesz w Zakopanem, a ja łażę po Twoim domostwie oglądając Twoje cudeńka.
  Ty się urlopujesz w Zakopanem, a ja łażę po Twoim domostwie oglądając Twoje cudeńka. 
I mam "niusa" Badylek multiflorki, który od Ciebie dostałam, jak wiesz puścił korzonki, ale jest jeszcze coś
  Badylek multiflorki, który od Ciebie dostałam, jak wiesz puścił korzonki, ale jest jeszcze coś   

Uploaded with ImageShack.us
I z tego kwiateczka niezmiernie się cieszę. Tylko nie wiem co dalej. Jak już się rozwinie i przekwitnie, to co się robi ? Odrywa się sam kwiatek, czy z kawałkiem łodyżki, czy co ?????
Proszę, odpisz mi jak wrócisz, bo ja nigdy takiego kwiateczka nie miałam i zielona w tym temacie jestem 

Ty się urlopujesz w Zakopanem, a ja łażę po Twoim domostwie oglądając Twoje cudeńka.
  Ty się urlopujesz w Zakopanem, a ja łażę po Twoim domostwie oglądając Twoje cudeńka. I mam "niusa"
 Badylek multiflorki, który od Ciebie dostałam, jak wiesz puścił korzonki, ale jest jeszcze coś

Uploaded with ImageShack.us
I z tego kwiateczka niezmiernie się cieszę. Tylko nie wiem co dalej. Jak już się rozwinie i przekwitnie, to co się robi ? Odrywa się sam kwiatek, czy z kawałkiem łodyżki, czy co ?????
Proszę, odpisz mi jak wrócisz, bo ja nigdy takiego kwiateczka nie miałam i zielona w tym temacie jestem

Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Ewo skoro Ty tak sobie chodzisz po Asi wątku pod jej nieobecność   to ja się dołączę i zanim Asia Ci sama odpowie to ja za nią napiszę, że nic nie rób. Jak sam przekwitnie to opadnie to co niepotrzebne a reszta powinna zostać, bo na niej pojawiać się będą powtórnie kwiatki.
  to ja się dołączę i zanim Asia Ci sama odpowie to ja za nią napiszę, że nic nie rób. Jak sam przekwitnie to opadnie to co niepotrzebne a reszta powinna zostać, bo na niej pojawiać się będą powtórnie kwiatki.   

No chyba, że hojka stwierdzi, że już na tym nie zakwitnie to też sama go zasuszy.
Masz śliczną i z dobrymi genami hojeczkę.
Asiu mam nadzieję, że bawisz się dobrze.

to ja się dołączę i zanim Asia Ci sama odpowie to ja za nią napiszę, że nic nie rób. Jak sam przekwitnie to opadnie to co niepotrzebne a reszta powinna zostać, bo na niej pojawiać się będą powtórnie kwiatki.
 No chyba, że hojka stwierdzi, że już na tym nie zakwitnie to też sama go zasuszy.
Masz śliczną i z dobrymi genami hojeczkę.

Asiu mam nadzieję, że bawisz się dobrze.

- ewka63
- 500p 
- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Kontakt:
Dzięki wielkie Arleto   

Hoja to mój zupełny debiut i jak widzę nie problemowy
 i jak widzę nie problemowy 

Hoja to mój zupełny debiut
Mój zielony kawałek ziemi

- LILA ROSA
- 50p 
- Od: 24 sie 2010, o 09:06
Też sobie w takim razie pochodzę po wąteczku. Może coś dla siebie wypatrzę.   

To myśli są tym, co szczęśliwie układa człowiekowi życie. -    Marek Aureliusz
Sprzedam/wymienię hoye.
Hoja. Baza wiedzy o poszczególnych gatunkach

Sprzedam/wymienię hoye.
Hoja. Baza wiedzy o poszczególnych gatunkach
Parapet fiołeczkowy - imponujący 

- mis20
- 1000p 
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
Kwitnący parapet wygląda cudownie  . Maluchy ślicznie rosną, ale największe wrażenie wywarł na mnie skrzydłokwiat. Jest wspaniały
 . Maluchy ślicznie rosną, ale największe wrażenie wywarł na mnie skrzydłokwiat. Jest wspaniały  .
 .

. Maluchy ślicznie rosną, ale największe wrażenie wywarł na mnie skrzydłokwiat. Jest wspaniały
 . Maluchy ślicznie rosną, ale największe wrażenie wywarł na mnie skrzydłokwiat. Jest wspaniały  .
 .- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Skrzydłokwiat-gigant jest przecudny   

a fiołeczki dodają kolorytu parapetom .

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Piękne,cudowne widoki! Masz wiele ładnych kwitnący,zwłaszcza fiolki czy skrętniczki!

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Cudne widoki po urlopie... Kolorowy parapet fiołkowo - skrętnikowy...zauroczył mnie  

- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Piekny parapet i gratuluje paczusia na multiflorce