Elizo ja lubię i te niepełne

Bywają i piękne róże, które mają zapach bardzo delikatny....ale wiadomo....róża pachnąca to jest to
Małgosiu u mnie większość floksów w pełni kwitnienia, jedynie jedna kępa już przekwita a jedna dopiero w pąkach .U mnie dziś cały dzień padało, ale teraz po 16 wspaniale się przejaśniło, wyszło słoneczko i jest pięknie i cieplutko
Wiesiu hortensjami jestem naprawdę oczarowana.....strasznie się cieszę, że je poznałam, to naprawdę wspaniałe krzewy
Aguś a co się stało z Twoją języczką ? ślimaki ?
Joluś bardzo się cieszę, że języczka Ci zakwitnie
A co do upychania.......no jeszcze coś wcisnę....ale problem to dopiero będzie jak wszystko się rozrośnie, posadzonych mam kilka hibiskusów, na razie są maleńkie, a przecież rosną do sporych rozmiarów....już się boję......to samo w hortensjami
Misiu 
po całym dniu deszczowym wyszło piękne słoneczko i jest cieplutko
Iduś dziękuję

Żurawki o które pytasz to : żółciutka-Solar Power, ciemna, Berry Marmalade, i ruda Sweet Tea .
Tajeczko u mnie ostatnio mało było deszczu, kilka razy padało, ale przeważnie była piękna słoneczna pogoda

Floksiki w pełni kwitnienia
Z kwitnienia języczki bardzo się cieszę, bo naprawdę je lubię
Grażynko 
Żurawki u Ciebie przy stawku na pewno będą przepięknie wyglądały. One wspaniale wkomponowują się w każde otoczenie.....wszędzie pasują
Pinki Winki na pewno w końcu trafisz.....ja niestety wszystko muszę kupować przez internet....