Ogród Marii Michalskiej
Re: Ogród Marii Michalskiej
witaj Mario...jak pięknie i kolorowo u Ciebie..róże cudowne u mnie jakos ponownie kwitnąc nie chcą....no i śliczne te żółte"pochodnie".....muszę sobie kupić koniecznie te kwiaty.
Witaj HASZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te pochodnie uprawiam od ponad 20 lat czasem jest ich więcej lub mniej w tym roku słabo kwitły nie wiem dlaczego? Trzeba z nimi troszkę pracy przy nasadzaniu ale wszystko można........Róże wielkokwiatowe kwitły raz teraz odpoczywają może tu i ówdzie wydadzą kwiat .
Ten łan żurawkowy robi wrażenie!
ten łan żurawkowy będę odmładzać bo narosło ich dużo i ich kwiatostany są sztywne i są zauważalne ale mimo to trzeba im zaserwować odnowę 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Marysiu
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i jestem pod wielkim wrażeniem.Masz piękny zadbany ogród,cudowne rośliny.Będę do Ciebie zaglądać bo jest co podziwiać.
Pozdrawiam cieplutko

Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i jestem pod wielkim wrażeniem.Masz piękny zadbany ogród,cudowne rośliny.Będę do Ciebie zaglądać bo jest co podziwiać.
Pozdrawiam cieplutko

- Ania.S
- 200p
- Od: 18 sie 2009, o 13:17
- Kontakt:
Marysiu pięknie u Ciebie
a róże cudownie wyglądają
Jak tam fiołeczki ? pokazują się jakieś pączusie ?

Jak tam fiołeczki ? pokazują się jakieś pączusie ?
Fiołeczki, hoje i reszta, Moja kolekcja fiołków afrykańskich i hoi
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Marysiu dziękuje za przemiłe popołudniowe spotkanie
oraz za wspaniałe roślinki ..
Marysiu jak już to okazywaliśmy u Ciebie , ale jeszcze raz publicznie powtórzę masz
pięknie urządzony ogród z bogatą roślinnością ,ślicznie formowanymi iglakami i bukszpanami
Jesteśmy z żoną zauroczeni twoim dziełem , o który sama dbasz i pielęgnujesz
jeśli się nie pogniewasz wrzucę pare fotek z tego uroczego miejsca , jeśli nie będziesz ich chcieć w swoim wątku to
powiedz a usunę ...
Marysia posiada wiele krzaczków hibiskusów róznych kolorów , które sama rozmnożyła ....

Piękne karłowe dalie

Klomb z rozchodnikami akazałe kępy , a po środku przystrzyżony i formowany iglak

Marysia jest skromna i nie pochwaliła się , że jest kilkukrotną laureatką na najpiekniejszą działkę w mieście
Oto dowód dyplom ...

Serdecznie pozdrawiamy Cię Marysiu i dziękujemy za mile spędzony czas ..
Adam z żoną

Marysiu jak już to okazywaliśmy u Ciebie , ale jeszcze raz publicznie powtórzę masz
pięknie urządzony ogród z bogatą roślinnością ,ślicznie formowanymi iglakami i bukszpanami

Jesteśmy z żoną zauroczeni twoim dziełem , o który sama dbasz i pielęgnujesz

jeśli się nie pogniewasz wrzucę pare fotek z tego uroczego miejsca , jeśli nie będziesz ich chcieć w swoim wątku to
powiedz a usunę ...
Marysia posiada wiele krzaczków hibiskusów róznych kolorów , które sama rozmnożyła ....

Piękne karłowe dalie

Klomb z rozchodnikami akazałe kępy , a po środku przystrzyżony i formowany iglak

Marysia jest skromna i nie pochwaliła się , że jest kilkukrotną laureatką na najpiekniejszą działkę w mieście

Oto dowód dyplom ...

Serdecznie pozdrawiamy Cię Marysiu i dziękujemy za mile spędzony czas ..
Adam z żoną

bardzo Wam dziękuję za miłe słowa łza mi się zakręciła w oku. Nie przeszkadza mi to co wkleiliście wręcz przeciwnie !!!!!!!!!!! .Jako pierwszy raz spotkanie dało mi wiele.Zapomnieliście o clematisie "arabella" mam trzymać ?????????. Zawsze służę doradą i do następnego spotkania mili forumowicze Maria 

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Marysiu 
Te rozchodniki z iglakiem cudowna kompozycja. I różyczki ładnie Ci kwitną
A najbardziej podobają mi się pustynniki...

Te rozchodniki z iglakiem cudowna kompozycja. I różyczki ładnie Ci kwitną

A najbardziej podobają mi się pustynniki...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
HALINKO widziałam sadżca w urywku z wystawy w W-wie a mój ma olbrzymie kwiaty jedna łodyga się złamała . W ogrodzie się ładnie prezentuje przy iglakach.
Wkleję zdjęcia tylko czas !!!!!
Wkleję zdjęcia tylko czas !!!!!