UFFFFF wreszcie naprawili tego neta . Witam wszystkich moich miłych gości . Nie wiem czy dzisiaj zdążę wszędzie zajrzeć, bo tyle się nazbierało . No cóż gdyby były wszędzie światłowody to nie było by takich problemów . Dobrze ,że moj komuter nie klęknął właśnie chciałam go wyłączyć bo były coraz mocniejsze grzmoty . Błysk a za nim grzmot i było po balu

i przez tyle dni nie umieli naprawić
IWCIU

my tez tęsknimy już za Tobą . Dzisiaj byliśmy z Tosia u Basi na kawie . Taką gąsiennicę brat miał u siebie na działce . 7cm długa i gruba jak kciuk . Jak dla mnie to potwór
PAWEŁKU nie wiem on nie był na mojej działce tylko u brata
TOSIA dzięki za miłe towarzystwo i odwóz
BASIA Eskimoska fajna i jak na razie długo trzyma kwiat w takim półrozkwicie ,żeby znów nie przyszły deszcze a pąków ma jeszcze dość sporo jak na doniczkowca
IRENKO niestety Princ nie pachnie ,ale za to jest zdrową i wigorną różą kwitnie cały czas i fajnie się rozkrzewia . Nie bedę tego hebe dawać do doniczki zobaczymy jak przezimuje pod przykryciem
IZULKO nawet mogłabym powiedzieć ,że to ta sama róża nawet kolorystycznie . Tam też są oszuści ,ale cóż nawet myślałam ,żeby je obie posadzić razem
ANIU na razie trzyma sie dobrze a jak będzie zobaczymy . będę ją monitować
MONISIU nie dziw sie ,że jesteś kwoką my tak wszystkie mamy to dobrze o nas świadczy .
DANUSIU niestety pomyłki sie zdarzają ,ale szkółki powinny bardziej dbać o swój wizerunek jak nie chcą stracić klientów . Ja moją kupiłam w niemieckim OBI i też jest pomyłką co zrobić
ELUSIA moja też nie mo wszystkich liści ,. Czy ta Twoja mo masa wielgachnych kolców na łodyżkach chodzi o Bicolett . Eskimoska na razie fajnie kwitnie obejrzymy co będzie dalej
GRAŻYNKO u mnie nie wszystkie róże są ładne np. moja ulubiona róża generał nie nadaje się do pokazania . Kwiaty beznadziejne po parę płatów jakieś takie karłowate . Nie wiem co sie z nimi dzieje zresztą jak mają pięknie kwiatnąć jak wszystkie soki są wypłukane przez deszcze