Bożenko jak tylko będziesz coś wiedziała że dotarły jakieś hoje to jadę jak tylko mnie weźmiesz
Psiaczki później się wybarwią najpierw na podpalane , a później na srebrne tak jak Figa :P
FIGA pisze:Bożenko jak tylko będziesz coś wiedziała że dotarły jakieś hoje to jadę jak tylko mnie weźmiesz
Psiaczki później się wybarwią najpierw na podpalane , a później na srebrne tak jak Figa :P
Mój M,jak zobaczył zdjęcie samych szczeniaczków,to powiedział,że piękne...rottweilerki
Nie chciał uwierzyc..póki nie zobaczył ich z mamusią
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Konrad też je tak skojarzył
Ale podobało mi się skojarzenie Bożenki / Babopielki / że wyglądają jak kreciki A tak nawiasem mówiąc to jest 1 kawaler i 3 damy
Mój M też pomyślał, że to rotki I już zaczął wzdychać, bo on chce rotka A ja mu pokazałam mamusię rotków, i powiedziałam, że na takiego się mogę zgodzić
anoli pisze:Mój M też pomyślał, że to rotki I już zaczął wzdychać, bo on chce rotka A ja mu pokazałam mamusię rotków, i powiedziałam, że na takiego się mogę zgodzić
anoli pisze:Mój M też pomyślał, że to rotki I już zaczął wzdychać, bo on chce rotka A ja mu pokazałam mamusię rotków, i powiedziałam, że na takiego się mogę zgodzić
To kupił kota w worku :P
Ale by miał minę, jakby się zatrzymały we wzroście, w którymś momencie :P
Bożenko zaraz cyknę kilka fotek i sama obaczysz :P
I tak publicznie jeszcze raz podziękuję Ilonce za nasionka klonika :P
i piękną kartkę z życzeniami dla Figi i jej rodzinki :P
Lecę cykać fotki :P
Nie ma sprawy :P Kreciki są takie słodziutkie, zwłaszcza jak śpią. A co z barokiem? Też mi się podoba od jakiegoś czasu, ale moje benki kapryszą tak, że skutecznie odstraszają od kupowania nowych...