Może uda się doprowadzić je do postaci dorosłych, to by było coś... ;)Amator97 pisze:Tomku co ty robisz z tymi wszystkimi sadzonkami
Storczyki Tomka
Re: Storczyki Tomka
Tak zakwitł drugi z "zapączkowanych"

Kolejny zakup na aukcji (u tego sprzedawcy co poprzedni falek) zdecydowanie inny niż licytowany. Myślę, że to już nie przypadek... Zostały jeszcze dwa ale one na razie nie zamierzają wypuszczać pędzików. Znając życie, to także będą się różniły od tych co licytowałem

Kolejny zakup na aukcji (u tego sprzedawcy co poprzedni falek) zdecydowanie inny niż licytowany. Myślę, że to już nie przypadek... Zostały jeszcze dwa ale one na razie nie zamierzają wypuszczać pędzików. Znając życie, to także będą się różniły od tych co licytowałem

- Klaudia89
- 200p
- Od: 16 maja 2011, o 12:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Strasznie zawstydzony... pewnie dlatego, że spodziewałeś się innego. Mimo wszystko piękny 

- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo delikatne ma płatki, uwielbiam taki kształt płatków
I ta ciemna, kontrastowa warżka.... cudo

I ta ciemna, kontrastowa warżka.... cudo

- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Tomku, storczyki w lustrze piękne, tylko za rzadko nam je pokazujesz
Świetne przedszkole dendrobium, czy wszystkie sadzonki Ci rosną, czy miałeś jakieś straty ?
Rozumiem Twoje rozczarowanie sprzedawcą
Powinni nam dostarczać to za co płacimy.

Świetne przedszkole dendrobium, czy wszystkie sadzonki Ci rosną, czy miałeś jakieś straty ?
Rozumiem Twoje rozczarowanie sprzedawcą

Lucynko, na razie bez strat ale pewnie coś wypadnielucynaf pisze:Tomku, storczyki w lustrze piękne, tylko za rzadko nam je pokazujesz![]()
Rozumiem Twoje rozczarowanie sprzedawcąPowinni nam dostarczać to za co płacimy.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
To dobrze, że nie było strat
Jeśliby się jakaś zdarzyła, opisz nam dlaczego tak się stało, takie informacje się przydają żeby nie popełniać błędów. Mam nadzieje, że jednak wszystkie pięknie wyrosną
No właśnie miały być ciapate i co ? Są piękne, ale to nie te, które sobie wymarzyłeś

No właśnie miały być ciapate i co ? Są piękne, ale to nie te, które sobie wymarzyłeś

- Klaudia89
- 200p
Na pierwszym planie zdjęcia widzę tak jakby phal.
cattleya raczej jest w tle
może jeszcze jedno foto wrzucisz? Ja też wczoraj w moim wątku pytałam jak to jest z tym kwitnieniem u Cattleyki 

- Klaudia89
- 200p
Przyjrzałam się i faktycznie to cattleya
przepraszam, ale pierwszego posta pisałam zaraz po wstaniu z łóżka
Cattleye mają tzw. pochewki kwiatowe z których wypuszczają pąki. Na zdjęciu kształtem przypomina mi pochewkę, ale jest jakieś duże. Wg dziwne to foto :P

Cattleye mają tzw. pochewki kwiatowe z których wypuszczają pąki. Na zdjęciu kształtem przypomina mi pochewkę, ale jest jakieś duże. Wg dziwne to foto :P